Кралицата разстроена от решението на Хари и Меган

Бащата принц Чарлз и братът принц Уилиам бесни от действията на Хари и Меган

Кралицата разстроена от решението на Хари и Меган | StandartNews.com

Кралица Елизабет II е разстроена от плановете на внука си, принц Хари и съпругата му Меган Маркъл, да се откажат от съжителството с кралското семейство и да живеят независимо, съобщава в. "Сън " .

По-рано в сряда принц Хари и съпругът му, бившата американска актриса Меган Маркъл, обявиха, че искат да се откажат от финансовите привилегии, определени от тях по статут, и да печелят самостоятелно, продължавайки обаче да изпълняват задълженията на членовете на кралското семейство. Бъкингамският дворец заяви, че тази стъпка създава проблеми, чието решаване ще отнеме време.

"Тяхното изявление не беше съгласувано с никого. Това нарушава протокола. Това е обявяване на война на семейството ... Кралицата е дълбоко натъжена. Принцът на Уелс (Чарлз – бел. ред.) и херцогът на Кеймбридж (Уилям – бел. ред.) са яростни", казва източникът.

Членовете на висшето монархическо семейство включват кралицата, нейните деца, внуци от най-големия си син, принцовете Уилям и Хари и техните съпруги. Решението на принц Хари и Меган да напуснат този кръг ще промени сериозно лицето на монархията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай