Коя звезда на "Пайнер" влиза в новия "ВИП Брадър"

Вече стана ясно, че в Къщата ще влязат дъщерята на Гала – Мари и кандидат-свекърва й Джуджи

Коя звезда на "Пайнер" влиза в новия "ВИП Брадър" | StandartNews.com

Продуцентите на “ВИП Брадър”не си губят времето и се трудят неуморно за прибавяне на нови интересни и любими звезди за завръщането на шоуто. Вече стана ясно, че в Къщата ще влязат дъщерята на Гала – Мари и кандидат-свекърва й Джуджи.

По традиция всяка година в риалити предаването има представител на фолк гилдията, като най-често това е някое от знаковите лица в бранша. Тази година във “ВИП Брадър” се готви да влезе фолкаджийката Ариа, твърдят от Сикрет.бг. Мария Цветкова, както е истинското й име, е бивша плеймейтка и беше част от фамилия Диневи. След това пък излизаше със сина на Миню Стайков – Стайко.

Преди да затворят дискотеките заради пандемията, Ариа изуми със сценичното си поведение. Тя бе уловена да си вдига краката на бар в дискотека, както и да танцува в скута на мъже. Според хора от екипа на шоуто, продуцентите се надяват тя да вдига рейтингите с фриволното си поведение.

Ариа вече е част от димитровградската музикална империя “Пайнер”, където успя да издаде няколко песни, някои от които се превърнаха в хитове. Видеото към последната й песен – “Хеликоптер”, е гледано около 1,5 млн. пъти за три седмици.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай