Коя футболна съпруга влезе във "Фермата"

Теодора Дякова живее в Чикаго и развива бижутерски бизнес

Коя футболна съпруга влезе във "Фермата" | StandartNews.com

След като мъжете влязоха в стопанството в премиерния епизод на новия сезон на "Фермата", днес дойде ред и дамите да се появят. Сред тях е футболната съпруга Теодора Дякова.

Тя е на 35 години, от Стара Загора, но живее в Чикаго и развива бижутерски бизнес. Позитивна, шумна и емоционална, тя носи цвят, енергия и творческа артистичност.

Когато е на 16, преживява тежък инцидент. Пада с кола на дъното на река и изпада в кома. Казва, че тогава е усетила смъртта. Оттогава вярва в доброто в хората и иска да направи света по-хубаво място.

Преди шест години Теодора печели зелена карта и заминава в САЩ с мъжа си - бившата звезда на Черно море, Локо Пловдив, Славия и Берое Танко Дяков и дъщеря им. По нейно желание остават в Чикаго. Днес съпругът й има успешен бизнес, а Теодора прави бижута от натурални камъни, които продава в моловете на Чикаго. Сертифициран инструктор е по Kango Jumps, има опит и като брокер.

В първата женска битка за сезона, Теодора бе разгромена от Живка Ролева. Тираджийката отнесе три от съперничките си на Арената като по-бързо от тях напълни колба с вино, избута огромна гума и построи кула от кубчета. Освен че издуха футболната съпруга, Живка помете режисьорката Красимира и защитничката на животни Деси. Ролева си извоюва право да спи в къщата на фермата, а не да се мъчи в колибата или под навеса.

Живка Ролева е на 39 години, от Казанлък, но живее в Гьотциз, Австрия. Шофьор на камион. Мъжко момиче, което се е преборило за своето оцеляване. Родена е в република Коми, но израства в Казанлък. Казва, че съдбата й е била кошмарна, но все още не е готова да разкрие повече подробности. Преди 7 години семейството й преживява трудности. Първо тя, а след това мъжът й и двете й деца заминават за Австрия.

Вярна на силния си характер, Живка става шофьор на високопланински камион. Работи много. Разкарва стоки, товари и разтоварва. През ръцете й всеки ден минават тонове. Живка е от жените, които обичат да командват и не понася мрънкащите хора. За нея изразът „Не мога“ не съществува. Вярва, че ще спечели „Фермата“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай