Кой сподели сцената с Рачков

Любо Нейков, Мариус Куркински, Краси Радков направиха скечове в „Забраненото шоу“

Кой сподели сцената с Рачков | StandartNews.com

Димитър Рачков показа висока класа като водещ, събирайки на една сцена в „Забраненото си шоу“ по Нова телевизия още трима легендарни артисти – Мариус Куркински, Любо Нейков и Краси Радков.

ВИЖ ОЩЕ: Кантарджиев и Анита – на първия ред при Рачков

Куркински пръв разказа смешни истории от войнишките си години на механик водач на танк – страхотният театрал щял да възпламени машината, защото източил маслото, но забравил да налее друго, след това заради този и други грехове бил на крачка от затвора, а пък майорът, който седнал в танка му, го нарекъл „потенциален убиец“. За десерта по темата Мариус превърна военния устав в монолог.

Рачков и Любо Нейков пък направиха уникална смешка, като се облякоха в сини къси рокли, за да партнират в съчетание на три от най-известните ни гимнастички под ръководството на Илияна Раева. Разказаха и за онзи момент от общия им спектакъл „Вражалец“, в който Митко произнасял монолог, а Любо до него нагъвал пилешки кълки.    

Малко преди финала Куркински, Рачков, Нейков и Радков седнаха на една маса и докато звучеше музикална тема от „Кръстникът“, се впуснаха в поредна порция лакърдии с мотото „Кой е по-известен“. Куркински сподели, че има безплатна карта за цялата градска мрежа, че са кръстили слънцето на него, че Байдън му предложил да смени американския химн с неговия хит „Ти-ри-ри-рам“. Радков се изцепи, че яде, пие и бие без пари, Нейков сподели, че му плащат, за да пазарува, а Рачков се похвали, че катаджиите искат да той да си прави селфи със скоростомера. Когато Куркински сподели, че ще прави драма, тримата го запитаха „Моно ли?“, а той им отвърна: „Не, хомо“.  После го приканиха да сподели опит с жените, а Мариус ги репликира: "Тук съм пас".             

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай