Кой може да скара Слави и Рачков

Плеймейтката преди време се фукала с подаръци от Трифонов

Кой може да скара Слави и Рачков | StandartNews.com

Новото гадже на Димитър Рачков - плеймейтката Анита Димитрова, може да е причинила разрив в отношенията на комика и Слави Трифонов. Говори се, че преди да се отдаде на бившия господар на ефира, изкусителната блондинка пърхала около водещия на "Вечерното шоу". Димитрова обичала да се хвали, че излиза с един от най-известните и заможни мачовци в страната и да споделя онлайн всичките глезотии, които любимият й осигурявал. Но това явно не е било достатъчно, за да задържи плеймейтката. 

Въпреки че Анита се кълне в любовта си към комика, тя не е забравила напълно за Трифонов и често споделя в профилите си в социалните мрежи негови песни и изказвания. Това обаче не се нравило на Рачков, който се слави с репутация за ревнивец. Твърди се, че влюбените гълъбчета често се карали заради бившите гаджета на плеймейтката, както и за настоящите й ухажори. Актьорът настоявал любимата му да се облича по-дискретно - както и направи на рождения ден на Кремена Халваджиян.

Междувременно стана ясно, че Слави се е изплатил на Деси Тенекеджиева. Трифонов обяви в ефир, че вече не дължи и стотинка на актрисата след 5-годишната им съдебна борба. Тенекеджиева спечели делото срещу Слави за 16 предавания за подигравки с нея, излъчвани от 2013 до 2015-а за 20 бона.

"Деси ме осъди, аз не й се сърдя. Платих сумата, която съдът отреди. Деси я харесвам много, бях я канил в шоуто, когато тя заведе делото, за да се разберем, но тя отказа. Това е нейно право", споделя Трифонов.

Парите от делото Деси ще дари на фондация "Стоян Камбарев", която от години се занимава с откриване, насърчаване и подпомагане на млади творци в областта на изкуството.

"След като спечелих делото, ми се върна доверието в българската система. Аз съм човек с развито чувство за хумор и самоирония, но всичко си има мярка. Парите ще отидат на фондацията", споделя Тенекеджиева.

Но разходите на Трифонов не свършват до тук. По случай 54-я си рожден ден водещият е направил много специален подарък на верния си другар Евгени Димитров. Маестрото е получил колекционерски синтезатор за 9 хиляди евро, какъвто притежават виртуозите Хърби Ханкок и Майкъл Блюстин. Слави не пестял средства, когато искал да зарадва някой от екипа си. Наскоро барабанистът на "Ку-ку бенд" Венелин Венков получил от шефа си уникални барабани на стойност 17 бона, пише столичен всекидневник.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай