Кой е диджеят, взривил шоуто на Ноле и Гришо

DJ Marten започнал кариерата си с тенис

Кой е диджеят, взривил шоуто на Ноле и Гришо | StandartNews.com

Държавата се тресе. Брутални обиди от Скопие към България, избори, бедни пенсионери. Но у нас всички говорят само за едно - скандала, който диджей Мартен Роберто направи в "Арена 8888 София", отказвайки на Новак Джокович да му пусне любимата песен "Луда по тебе". 

По време на шоу мача с Гришо Джокович не се даде, запя акапелно и изправи цялата арена на крака. А вечерта, по време на афтър партите, лично Камелия му направи най-големия подарък - пя му "Луда по тебе" под дъжд от салфетки.

Кой е диджеят, успял по най-балкански начин на запали всички страсти? 

45-годишният Мартен Роберто е ексцентричен софиянец и се казва Мартин Лепоев. Куриозното е, че от малък хваща ракетата и тренира тенис. Не само, но и бие в своите възрастови групи. Когато е на 13, трябва да избира – спорта или учението. Решава да жертва тениса. Мартин влиза във Френската гимназия, откъдето излиза псевдонима му Мартен, разказва историята му "Марица".

За да стане журналист, кандидатства в СУ, но получава двойка. Пращат го граничар за една година.

На четвъртия ден след уволнението започва работа като помощник диджей в столичен клуб.

Като водещ по телевизии и радиа често си има проблеми с шефовете за пусканите парчета.

Най-голямата слава го споходи покрай предаването „Гласът на България“. Той беше водещ няколко сезона в самото начало, пише още "Марица"

Нямам никакво желание да коментирам случката - това са неща, с които аз се боря и за които работя вече доста дълго време. Изненадах се, че хората имат толкова много свободно време да пишат, коментира в ефира на БНР DJ Marten. Той призна, че не е бил подготвен за разговора с Джокович по повод желанието му да пусне поп-фолк песента. Все пак обаче той благодари и за подкрепата, която получи от фенове и общественици.

"Мисля, че отместваме акцента от това, което всъщност се случи вчера. Състоя се едно изключително спортно събитие с двама невероятни атлети. Това беше спортен празник, а не музикално събитие. Имаме нужда от такива мероприятия, които събират хората, карат ги да са по-добри и показват, че трябва да намериш това, което те прави щастлив и да вложиш много любов и работа, за да станеш изключително добър", сподели Мартен в ефира на "Радио София".

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай