Коцето отново оцеля, чичо Цоньо напусна "Фермата"

След края на двубоя двамата съперници се прегърнаха

Коцето отново оцеля, чичо Цоньо напусна "Фермата" | StandartNews.com

Успорваната битка между фронт офис мениджъра в хотел Костадин Шопов и шофьора Цоньо Трифонов се разяри на арената на „Фермата“. След като завършиха с близък резултат от 3 на 2 точки в полза на Коцета в епизода в петък, двубоят им продължи и днес.

И в съботната им среща на арената двамата се бореха за всяка точка, като често се догонваха в резултата. След първите пет битки Цоньо поведе с 8 на 7, но съперникът му успя да се пребори за победа в шестата. Така, Коцето се спаси от сигурна елиминация и остави съдбите им да се решат в последното изпитание.

„Пъзелът на Фермата“, каквото беше името на играта, се оказа сложен и за двамата участници. Въпреки че беше по-добър във всички останали компоненти, събирането на вода от варел с кофа на над два метра разстояние се оказа прекалено сложна задача за Цоньо. Така, с резултат от само минута повече време от Коцето, именно той напусна „Фермата“.

След края на двубоя двамата съперници се прегърнаха, като и двамата пророниха сълзи заради раздялата. „Чичо Цоньо, за мен ти си оставаш чичо. Не се безпокой за кравата - аз ще я доя. Чакай ме в Крушево!“, каза през сълзи Костадин. „Напускам Фермата. Моята мечта беше да остана още поне 2-3 седмици. Но всичко дадох от себе си, явно са ми толкова възможностите.“, сподели и самият Цоньо.

Това е втори дуел за оцеляване, от който Шопов се завръща невредим в къщата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай