"Котешки очи" и шестоъгълници – хитът на лятото

Очилата отдавна се превърнаха в изкуство, коментира експертът Павел Цветков

"Котешки очи" и шестоъгълници – хитът на лятото | StandartNews.com

Очилата отдавна се превърнаха в изкуство, категорични са спецовете. Трендовете в жанра, естествено, винаги са в хармония с бизнес визията, високата мода и сценичната екстравагантност. Впечатляващите модели обаче отдавна не са привилегия единствено на известните. А през току-що започналото лято феновете на оригиналните аксесоари ще събират харесвания с няколко основни акцента.
„Сред интересните форми са така наречените „котешки очила“, шестоъгълните рамки, създадени от пластмаса и метал, тези от два цвята, както и моделите от еко материали, които съдържат до 90% памук и са бързо разградими. Истинска иновация са и очилата, създадени от изключително олекотения материал HH, който дава неповторимо усещане за удобство и прецизност. Очилата, независимо дали са диоптрични или слънчеви, трябва да бъдат изкуство и начин на самоизразяване, а не само необходимост“, коментира експертът Павел Цветков. Неотдавна негова авторска колекция дебютира на голямото изложение в Ню Йорк Vision еxpo еast. „Да не забравяме колко е важно опазването на околната среда. Затова в Exclusive 2019 всички модели, изработени от ацетат, притежават специално колие или гривна в различен дизайн - диамант, цвете, символ за безкрайност – създадени от ненужния материал, останал при производството. В комбинация с цвета на очилата е приятен завършек към тоалета“, добавя Павел Цветков. Да припомним, че сред предпочитаните от най-разкрепостените в модата дами и господа са супер кръглите очила, рамките с животински принтове, напълно прозрачни и полупрозрачни варианти – розово, синьо, жълто, оранж. Омбрето – преливащите багри – също остава на сцената. Сред „последните писъци“ са и двойните рамки. Но не забравяйте – винаги съобразявайте дизайна на очилата, независимо дали са слънчеви или диоптрични -  с формата на лицето ви. Иначе ще постигнете обратен ефект.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дара е модерната млада звезда, която изразява себе си и чрез очилата, казва експертът в жанра Павел Цветков          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В колекцията Exclusive 2019 всички модели, изработени от ацетат, притежават специално колие или гривна в различен дизайн - диамант, цвете, символ за безкрайност – създадени от ненужния материал, останал при производството. В комбинация с цвета на очилата е приятен завършек към тоалета

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай