Кои зодии ще се впуснат в приключението, наречено любов

Какво ще стане идната седмица с тях

Кои зодии ще се впуснат в приключението, наречено любов | StandartNews.com

Рак

Интересното за тази седмица е, че за вас, любовта, която мислите, че искате, е любовта, към която определено трябва да се стремите. С други думи, тази седмица успокоява страховете ви и оставя настрана романтичните ви съмнения. Това е седмица за проява на истинската любов.

Вие също сте в добра форма, тъй като се чувствате психически и емоционално подготвени да приемете истинската любов в живота си. Кой знаеше? Със сигурност не и ти. Били сте готови да приемете „посредствената“ любов в един момент, така че защо да не кажете „да“ на истинската любов?

Везни

Имате тази половин луна в небето и тя настоява да гледате нещата от положителна гледна точка. Обичате чувството да сте позитивни, но се въздържате и от това, за да се защитите.

Тогава ти става ясно, че ако продължаваш да се защитаваш по този начин, няма да имаш живот, а ти искаш живот. Искате живот, пълен с любов, уязвимост и най-вече доверие. Когато истинската любов ви посети тази седмица, няма да можете да отречете нейното съществуване. Сега, това е различно!

Водолей

Ако си мислил, че можеш да избягаш от истинската любов, Водолей, тогава помисли отново. Енергията, която излъчва полулуната, ви показва, че да, можете да имате надежда.

И ... да, истинската любов съществува, тъй като тя ви е съборила на колене. Не сте предполагали, че това може да ви се случи, тъй като обичате да мислите за себе си като сдържани и добре уравновесени. Истинската любов съществува и ако си умен и късметлия, ще извлечеш най-доброто от нея. Определено има начини да го направите.

Риби

Може да откриете, че изразът „истинска любов“ ви кара да се смеете, тъй като ви е трудно да го приемете, но голяма част от вашия цинизъм идва от факта, че сте били наранявани от любов преди, така че не сте толкова запалени да се направиш уязвим чрез вяра е нещо като истинска любов.

Това ще бъде седмицата, в който или ще успеете, или ще го изоставите, когато става въпрос за човека, в когото сте влюбени. Нещата обаче изглеждат от положителната страна, така че може да се достигне до „направи го“.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай