Кои жени не можаха да впечатлят Уилям

Бъдещият крал винаги е имал активен любовен живот, но единствено Кейт грабна сърцето му

Кои жени не можаха да впечатлят Уилям | StandartNews.com

Принц Уилям винаги е бил популярен сред дамите - и преди и след като се срещна с Кейт Мидълтън. Въпреки че той с удоволствие отвръщаше на ласкателствата на момичетата, все пак се ожени за Катрин. Но кои са тези разочаровани принцеси, които не успяха да си уредят място на кралската маса? 

Давина Дакворд-Чад

Давина, от много заможно и благородно семейство, беше предназначена за Уилям не по съдба, а от роднини. Дори когато Давина и Уил бяха деца, родителите им мечтаеха за бъдеща сватба. Но въпреки факта, че Давина отговаряше на вкусовите предпочитания на бъдещия монарх и както показва опитът, Уилям харесва блондинките, нищо не се получи. Очевидно младите хора са били свързани изключително чрез платонични отношения. Те дори отидоха на круиз на яхта през 1999-а, прекараха много време сами, чудото не се случи - и двамата останаха хладни и родителските им мечти бяха разбити. Давина се омъжи преди Уилям и дори покани несбъднатия си любовник на сватбата. Сега момичето е щастливо омъжено и има две дъщери.

Роуз Фарквари

За първи път Уилям видя Роуз на традиционно аристократично събитие - лов на лисици. Отец Фарквар организира годишно пътуване за удоволствие на кралското семейство. Приема се, че Роузи е първата силна и в никакъв случай платоническа страст на принца. Вярно е, че самото момиче не изпитва сериозни чувства към наследника на британския трон, въпреки примамливите перспективи. Роуз, която пее от детството, мечтае да стане певица и изобщо не се стреми към кралското семейство. Имайки вид на кукла, Роуз се оказа много интелигентна и бързо се осъзна - или дворец, или пее, и избра второто (модерно момиче). Романът на принца и бъдещата звезда продължи само едно лято, през 2000-а Уилям току-що беше завършил училище и както се досещате, беше жаден за всякакви приключения. През септември Роуз, претърпявайки съкрушителен неуспех в Англия, напусна да продължи кариерата си в Америка, оставяйки престолонаследника да страда сам.

Арабела Мусгрейв

Следващата беше Арабела Мусгрейв, ръководител на PR в модна къща "Гучи", с която принцът се срещна на мач по поло през 2001-а. На първо място, Уилям бил поразен от изключителната ерудиция на Арабела, младите хора се сприятелили и едва тогава престолонаследникът открил, че Арабела също е невероятно хубава. Влюбените не останаха дълго заедно - Уилям влезе в университет в друг град, където трябваше да се срещне с бъдещата си съпруга, а Арабела остана в Лондон. Между другото, тогава момичето беше поканено на кралската сватба. Но какво има там, почти всички бивши страсти получиха уникалната възможност да поздравят лично Катрин.

Карли Маси-Бърч

обикновената провинциална Карли, принцът имаше връзка веднага след пристигането си в университета. Тъй като Оливия Хънт последва веднага, тази история остана почти незабелязана от пресата - разбира се, обикновеното не беше интересно за никого, но междувременно просто тази история може да се превърне в истинска приказка за Пепеляшка. Но, за съжаление, паралелно Уилям пише страстни писма до бившата си приятелка Арабела и дори успява да я посети няколко пъти в столицата. Карли, въпреки че беше обикновена, но в никакъв случай не е глупава, бързо доведе цялата връзка до нищо. Както знаете, репутацията е по-важна от перспективата да свържете живота си с принц.

Оливия Хънт

През септември 2001-а 19-годишният принц Уилям пристигна в Сейнт Салвадор, кампуса на шотландския университет Сейнт Андрюс. Новият студент беше посрещнат с помпозност - разбира се, не всеки ден внукът и прекият наследник на кралицата идва да учи, освен че е неженен и доста красив. Около принца веднага се образува тълпа от фенки, сред които Уилям откроява едно-единствено момиче - Оливия, дъщеря на известен лондонски лекар. Именно Оливия запозна Уилям с бъдещия му най-добър приятел Уилям ван Кутсем и след това започна афера с него. Връзката между принца и Оливия се развива бързо - заради любимата си принцът дори пропуска университетския конкурс за красота, където Кейт Мидълтън дефилира, така че съдбоносната среща можеше и да не се е състои. Уил компенсира загубеното няколко месеца по-късно на благотворително модно ревю, където Кейт блестеше в черна прозрачна рокля. Уилям беше толкова изумен от видяното, че дори спря да обръща внимание на Оливия, която безмилостно следваше гаджето си. Всъщност след този неудобен момент двойката се разпадна и Уилям премина към Кейт.

Изабела Анструтер-Го-Калсорп

Изабела присъстваше невидимо в живота на принца доста дълго време, оставяйки нещастната Кейт Мидълтън аутсайдер. Катрин дори се раздели с Уилям поради постоянна конкуренция, където очевидно загуби - ако бъдещата херцогиня беше просто хубава, то Изабела с трудно произнасяемо фамилно име просто имаше външност на модел, при това беше и блондинка. Личният живот на принца беше наситен - той се втурна от Изабела и Кейт, от което, беше много доволен, докато Мидълтън не постави ултиматум на любимия си: или аз, или Изабела. Не е трудно да се отгатне кой принцът би избрал, но самата руса Изабела отказа Уилям, предпочитайки сина на мултимилионер и Уилям трябваше да се върне отново при Мидълтън.

Джесика Крейг

Но с това момиче всичко беше съвсем различно - тя просто имаше всички шансове да заеме сегашното място на Катрин. Между другото, в сърцето на принц Уилям Джесика беше по-дълга от всички други момичета, тя дори се нарича първата любов на принца, ако, разбира се, така можете да наречете краткотрайното хоби на 16-годишно момче на почивка. Но той имаше връзка с нея по същото време, както с Кейт и с Изабела - не можеше да реши. Джека (както я нарича английската преса) беше много по-близка с принца от всички останали претенденти. Младежите се познават от 16-годишна възраст, за първи път се срещат в Кения, където Уилям заминава с баща си. Бащата на Джесика е собственик на огромен природен резерват в Африка и също е приятел на принц Чарлз. Слуховете носят, че Уил и Джека дори на шега са се „сгодили“ по време на първата си среща. Но Уилям с радост забрави за това, насочвайки се към многобройни романи, едва пораснал. За кратко време Джесика учи в същия университет, където Уилям с целия си женски фен клуб: след това той си спомни за нея и момичето бързо се сдоби с принц, оставяйки Кейт да страда сама за пореден път. Но този роман, въпреки сериозността на намеренията на принца, завърши с раздяла. Оказа се, че Джека предпочита да живее в Африка, далеч от цивилизацията, а това, че е в дворец под постоянния поглед на камерите, съвсем не е за нея. 

Романът имаше втора част, но със същия край. През 2008-а Уилям и Джесика най-накрая решиха да бъдат просто приятели. Според принца той най-накрая осъзнал, че са твърде различни, за да бъдат заедно. Принц Уилям отново се върна при Кейт. Има обаче и хора, които вярват, че Уилям и Джаки подновяват връзка след брака на принца и на фона на тези слухове най-подозрителното е, че през 2015-а Джаки Крейг роди дете, което крие от всички. Разбира се, веднага се появи версия, че принца може да бъде негов баща.

Кейт Мидълтън

Изглежда, че знаем всичко за щастливия победител в борбата за сърцето на бъдещия крал. Ако се фокусирате върху опита на Кейт Мидълтън, за да спечелите принц, ви трябва търпение. Много търпение. Журналистите дори дадоха обиден прякор на Кейт - Уейти Кейти, „Чакащата Кейти“. Първоначално Катрин търпеше Изабела, след това Джесика, после тя просто търпеше, защото Уилям декларираше нежеланието си да се жени преди 29-годишна възраст, накратко, нямаше да се откаже от целта си, дори да се съгласи на позицията на „вечна годеница“. Казват обаче, че самата Елизабет II сложила край на мъките на Кейт, призовавайки внука си да вземе решение за избора на съпруга и да помисли за наследниците. Дори тогава за никого не беше тайна, че Уилям ще стане следващият монарх и за Елизабет беше важно лично да участва в избора на съпругата му. Любопитното е, че всъщност Мидълтън стана първият обикновен гражданин, който беше одобрен от Кралския съвет като съпруга на престолонаследника. Дори ако момичето беше заможна наследница на родителите си, нейният неблагоприятен произход наскоро можеше да сложи край на мечтите й да стане съпруга на принца. Очевидно Елизабет II се е научила от горчивия опит на семейството и близките си роднини: понякога неправдата все пак е по-добра от разбити съдби, дори и заради короната.

Почти всички бивши момичета на принца бяха поканени на сватбата. С някои от тях Катрин дори успя да установи приятелски отношения: може би защото „е по-добре да държиш врага в полезрението си“, както отровно се шегуват някои журналисти. Вярно е, че най-важният съперник, Джаки Крейг, не е включен в този списък. С нея Катрин умишлено предпочита да не се пресича. Кейт обаче по принцип не харесва приятелките на съпруга си, пише БГНЕС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай