Кои са най-големите интриганти

Вижте проблемните зодии в товма отношение

Кои са най-големите интриганти | StandartNews.com

Оказва се, че най-големите интриганти са Лъв и Дева. Така поне показва специално проучване по въпроса.

Лъв- Царската зодия по принцип предопределя управляващи и господстващи характери. Но не може всички да сме царе, и то едновременно. Въпреки това,

Лъвовете почти във всички случаи стоят начело на нещо – било то в семейството, на фирмата и т.н.т. Освен призвание да управляват, те имат такова и да обичат.

За да отстранят противника, пречещ на цялостта на света им, те използват всичките си сили, за да нанесат. Тяхната театралност и импулсивност рушат всичко. В такива моменти не е добре да сте на пътя им, тъй като те използват всички сили, дори и най-подмолните, за да нанесат удар по противника.

Дева

Девите са отрупани с прекрасни качества, като интелект, наблюдателност и логична мисъл. Те са перфекционисти и вършат нещата така, както трябва да бъдат вършени.

Именно положителните им черти им помагат в живота. Те са кариеристи до мозъка на костите си, но паралелно с това – и неописуеми интриганти.

Поради твърде високият си критерий за значимост, често се стремят към перфекционизъм, както към самите себе си, така и в професията, и работата си. Често игнорират семейните отношения, за сметка за споменатите.

Въпреки това, тези стремежи на всяка цена да се постигне целта, са довели много от представителите на зодия Дева до високи резултати в избраната от тях дейност. Но с цената на какво.

Най-отявления интригант, представител на зодията, е самият кардинал Ришельо

Ааналитичността, хладнокръвието и самоусъвършенстването правят Девата един от най-страшните зодиакални знаци.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай