Кои са късметлийските числа на 2021

Носете бяло, жълто и зелено за добра енергия

Кои са късметлийските числа на 2021 | StandartNews.com

Късметлийските символи през 2021, която според китайския хороскоп е годината на Металния Бик, ще бъдат всички фън шуй сувенири с бик, вол и теленце.

Числата, които ще ни носят щастие, са 7, 9, 12, 21, 34, 42. Дните от месеца, на които ще имаме повече късмет от обичайния, ще бъдат 5-ият, 9-ият, 17-ият и 29-ият, а месеците, в които ще ни върви най-много – март, юли и септември.

Цветовете, които експертите по фън шуй съветват да носим за добра енергия, са бяло, жълто и зелено. Ако решим у дома да сложим сувенир от изброените по-горе, той трябва задължително да бъде насочен на запад, северозапад или югозапад, за да активираме свойствата му.

За любителите на камъните, които ги използват за отключване на личната енергия, през 2021 г. най-магичните ще бъдат тези в зeлено, бяло и жълто. Можете да избирате сред нефрит, авантюрин, унакит, флуорит, малахит, лунен камък, мраморен оникс, планински кристал, цитрин, жълт яспис и слънчев камък. От скъпоценните камъни най-силни ще бъдат изумрудът и топазът.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай