Кои 4 зодии страдат през ретроградния Меркурий

Те ще трябва да се справят с много проблеми, както в работата, така и в личния живот

Кои 4 зодии страдат през ретроградния Меркурий | StandartNews.com

Първият от трите етапа на ретроградния Меркурий през 2021-а няма да се окаже особено благоприятен за 4 зодии. Водолей, Лъв, Скорпион и Телец ще трябва да се справят с много проблеми, както в работата, така и в личния живот. Това заяви писателката и експерт по астрология Кейт Роуз, предаде "Дарик". "Тези четири знака трябва да внимават дори в мислите си, защото Меркурий обича да се "шегува" с това, което ни се струва важно в реалния живот", предупреждава тя.

За да изкара сравнително спокойно този етап, Водолеят трябва да се съсредоточи върху приятели, връзките и личната среда през следващите три седмици, тъй като именно в тези области на живота Водолеят ще усети предстоящите промени. Роуз отбелязва, че не всички промени ще бъдат от полза. Но неуспехите ще трябва да бъдат приети, преди да се премине към следващия етап.

За Лъвовете, които са безгрижни и повърхностни в живота и любовта, е време да помислят какво е наистина важно и необходимо за тях. За целта Кейт  съветва представителите на този знак да задълбочат повече в това, което отдавна искат да направят.

По време на ретрограден Меркурий и дори след това, Скорпионите се трансформират вътрешно. Първоначално промените ще ги изплашат, тъй като представителите на този знак са свикнали да нагнетяват положението и да считат, че са най-лошите. За да не се обезсърчават, Роуз ги съветва да се самоанализират и да разберат защо изпитват такива чувства. Тя е уверена, че макар за Скорпионите няма да е лесно да приемат промените в живота си, те могат да станат истински щастливи и да почувстват облекчение от факта, че най-накрая са успели да излязат от някои ситуации.

За Телец започва ново пътуване, свързано с вътрешното им рестартиране. Ако през последните месеци са успели да се "рециклират" задълбочено, значи е време да се уверят, че и във външните прояви животът им съответства на новите им усещания. За това Кейт съветва те да отстояват позицията си и да не слушат другите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай