Кобрата проговори за Андреа. За какво пое вина?

Ще приема вината в себе си, че с Андреа не успяхме, сподели Кубрат Пулев

Кобрата проговори за Андреа. За какво пое вина? | StandartNews.com

Кубрат Пулев проговори за края на връзката си с Андреа. Той определи отношенията си с нея като емоции отвъд нормалното, но въпреки всичко запази добрия тон и може да се каже, че пое отговорността, натоварвайки собствените си плещи с нейната тежест, предаде dir.bg. Двамата бяха заедно цели 13 години.

"Тя е един уникален човек. Няма как човек като мен да е бил с някого толкова дълго време ей така. Ще приема вината в себе си, че с Андреа не успяхме", сподели той, като отправи призив към всички да посрещат лошите неща от живота с усмивка.

По-рано, в дълъг пост, певицата написа, че докато са били заедно Кубрат многократно я е молил да остави настрана своята кариера, за да стане негова съпруга и да му роди наследник.

Сега темата за децата Пулев коментира по следния начин: "Не е въпросът просто да създадем деца, а да ги направим хора, а не да го направиш и да не го виждаш", каза той.

Спортистът опроверга твърдението на Андреа, че планира да навлезе в политиката.

"Кубрат Пулев и политиката са несъвместими. Системата е несъвместима с човек като мен - аз ще бъда изхвърлен. Няма как да успея в подобен тип система, защото съм интелигентен човек и си давам сметка за всички тези неща. Системата е такава, че за да се издигне човек до такава степен и ниво трябва да премине през всички тези схеми, в които аз няма как да бъда. Не са за мен", категорично заяви той. И допълни, че по-скоро би умрял, отколкото да предаде българския народ.

За няма и месец отношенията между Андреа и Кубрат Пулев се превърнаха в латиносериал. Певицата обвини боксьора в системни изневери и лъжи, като накрая, за да потвърди думите си, изкара на бял свят и документ за попупка на апартамент, в който по думите й трябвало да живеят Кубрат и новата му любовница.
Скоро след като пусна кадъра обаче, тя реши да го свали от социалната мрежа. Това й действие обаче не сложи край на драмата, защото съвсем наскоро огорчената Теодора, както е истинското й име, сподели изображение с насинена и подута устна, придружено от посланието "Извинявай, че изказах истината"... Минути по-късно и тази фотография изчезна от профила й, но не и без да повдигне куп въпроси сред почитателите й, припомни dir.bg. Някои от нейните фенове реагираха първосигнално и предположиха, че е станала жертва на физическо насилие заради нотариалния акт, който направи публично достояние. Други обаче изказаха категоричното си мнение, че всичко е постановка от нейна страна, за която си е послужила с грим.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай