Кирил Маричков отсече! Голямата новина за феновете

Какво каза легендарният рокаджия

Кирил Маричков отсече! Голямата новина за феновете | StandartNews.com

Легендарният ни рок музикант Кирил Маричков каза важна новина за феновете си. 

„Пропуснах планирания концерт на „Фондацията” на 16 юли на сцената на Античния театър в Пловдив, за което искрено съжалявам и се извинявам на публиката, но все още не съм добре и ми е много трудно”.

Това сподели любимецът на цяла България – роклегендата Кирил Маричков, пише Ретро.

„За да спасим концерта, приятелят ми Валди Тотев ме замести, за което съм му изключителен благодарен и признателен”, сподели музикантът, който от месеци страда от изострена дискова херния, която провали и участието му в американското турне на „Фондацията”.

„Слава Богу, всичко вече е наред. Много нещастия се случват в света, но здравето на човек е най-важно“, каза 79-годишният музикант, който продължава да се подлага на рехабилитация.

Той съжалява, че е притеснил близките си, но е категоричен, че основания за тревоги няма. Неотдавна любимецът на българските рокаджии се завърна спешно от турнето в Щатите поради обострената дискова херния, а причината за това се оказал фактът, че дълго време бил на крак, дископатията му се влошила и усетил силни болки.

За здравословното състояние на Кирил Маричков се разбра от Дони, който на Гергьовден съобщи на широката публика, че ветеранът прекъсва своето турне с мегагрупата „Фондацията“ отвъд океана поради инцидент.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай