Хали Бери и Крис Прат били бездомници

Холивудските звезди са имали тежък период в живота си, но не се отказали да следват мечтата си

Хали Бери и Крис Прат били бездомници | StandartNews.com

Когато говорим за знаменитости, самата идея, че някога са им липсвали пари, изглежда странно. Въпреки това много известни личности са преминали през трудни времена. Някои дори не са имали и покрив над главата си. Ето историиите на две холивудски звезди за това как са се справили с трудностите.

Крис Прат

Дълго преди да започне да спасява света като звезден лорд от "Пазителите на галактиката" и да накара публиката да се смее в образа на Анди от телевизионния сериал "Паркове и зони за отдих", Крис е бил един от многото надеждни актьори. След като постъпва обаче в колеж в родния си Вашингтон и по-късно е изгонен от него, той напуска родния си град и известно време е бездомен и живее с приятелите си в каравана на хавайския остров Мауи.

Хали Бери

Тя е първата афроамериканска актриса, която спечелва "Оскар" за най-добро изпълнение на главна роля. Но малко хора знаят, че преди много години, когато е на 21, тя е била настанена в приют за бездомни и престава да се опитва да влезе във филмовия бизнес. Заработвайки като модел, Хали пристига в Ню Йорк с малка сума спестени долари, които обаче свършват много бързо. Само три месеца по-късно тя иска пари назаем от майка си, която й отказва. В резултат майка и дъщеря престават да си говорят почти година и Хали прекарва известно време в приют за бездомни, докато ненамира работа като сервитьорка. Въпреки че в някои моменти е готова да се прибере у дома и да признае поражението си, бъдещата звезда вярва, че не трябва да се отказва от мечтата си да стане актриса и тази ситуация само я амбицира по пътя й до върха.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай