Холи Бери: Домашното обучение е ад

Актрисата не може да се справи с двете си деца

Холи Бери: Домашното обучение е ад | StandartNews.com

Холи Бери призна, че домашното обучение на двете й деца е истински ад. Актрисата - както всички отанали родители - е принудена собственоръчно да преподава на отрочетата си, 6-годишния Масео и 12-годишната Нала, по време на карантината. Звездата се включи от дома си, за да разкаже пред „Entertainment Tonight“ семейните си неволи.

„Истински кошмар е, напълно пропилян срок. Те просто не могат да научат нищо в тази обстановка и положението е много тежко. Особено сложно е с Масео. Децата на неговата възраст обикновено копират връстниците си в час – детето вижда как 25 други като него ядат, следователно и то яде. След това ги вижда как рисуват и то започва да рисува. Вкъщи обаче очевидно няма още 25 шестгодишни и той не разбира, че трябва да се учи. Много е трудно да го накарам да се концентрира“, споделя Бери.

Разбира се, това не означава, че актрисата не се радва на прекараното време с малчуганите си.

„Важното е, че сме заедно и когато не учим, много се забавляваме. Обикновено работата не ми позволява да съм вкъщи за толкова дълго и сега се възползлвам от всяка секунда“, допълва Холи.

Звездата разкри още, че се е включила в благотворителната акция „All In“, която осигурява специални награди с помощта на знаменитости, на хора, които правят дарения за борбата срещу вируса. Бери се е обединила с президента на организацията по свободни боеве UFC Дана Уайт, за да предостави на един късметлия пътуване до Лас Вегас, в което той ще бъде ВИП гост на избран от него мач. Холи и Уайт ще са звездната компания на произволно избрания дарител.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай