Хилда Казасян прати Михаела Маринова на Евровизия

Младата певицата отбеляза втора победа в "Капките"

Хилда Казасян прати Михаела Маринова на Евровизия | StandartNews.com

Хореография и въздействащо изпълнение донесе втора победа на Михаела Маринова, която се преобрази в победителката от Евровизия 2012 - Loreen. Певицата създаде истински вихър от емоции, които изпълниха залата и изправиха публиката на крака. 

"На Евровизия хората репетират с месеци, за да постигнат крайния резултат, който ние виждаме. Даже ми се струват, че малко преиграват в подготовката. Михаела обаче постигна същия ефект само за една седмица. Плюс това, тя трябваше да имитира друг човек и успя да го направи едно към едно. Така че въобще не се замисляй. Ако за теб Евровизия е важна, просто си отивай - за една седмица си готова", категорична бе Хилда Казасян.

"Уникална беше, нямам думи", заяви Фънки.

Шеметен старт и невероятни изпълнения превърнаха вечерта в един от най-запомнящите се лайфове в историята на „Като две капки вода“. В ролята на Фил Колинс Рафи обра овацииите още в първите минути на шоуто. Малко по-късно Софи Маринова влезе именно в ролята на Рафи с едно от зареждащите му парчета. „Рафи има невроятна енергия. Надявам се да успея да я представя на сцената и да дам възможност на хората да се забавляват с това парче“, сподели, която успя да отгатне тайната на приповдигнатото сценично настроение на Рафи Бохосян. Милица се превърна в Кралицата на R&B музиката – Куин Латифа, за да скочи е епизод от мюзикъла „Чикаго“.

„Падна ти се изключитено трудна песен, но успя да я направиш толкова добре!“, сподели Хилда след изпълнението на Къци Вапцаров, който направи на сцената историческия дует на Ела Фицджралд и Луис Армстронг. „Азис много ми помогна за вибратото“ сподели Къци, който изигра не само двойния образ, но и звуците на друг главен участник в изпълнението – тромпетът на Луис Армстронг.

„Щастлив съм, когато ми се пада българска музика – тя трябва да бъде педставяна навсякъде. Песеnта изглежда лека, но това е ниво Мастър клас! Хората вече се убедиха, че мога да пея рок, въпросът е да овладея този стил в минутата на моето излизане“ разказа Азис, който просълзи Хилда като Атанас Георгиев от група „Импулс“. Поли Генова отново се срещна с поп-фолк жанра, изправяйки се пред предизвикателството на гласа на Софи Маринова. Певицата изпълни микс от емблематични песни на своята колежка на фона на послания и рисунки на фенове на предаването.

„Песента Is this love, която изпях преди години, беше голямо предизвикателство, което ме отказа от мечтите ми. Радвам се, че Бог ми даде възможнот дннес да я изпея в оригинал и да се превърна във феноменалния Дейвид Ковърдейл“, призна Фики в съкровена изповед, минути преди своето излизане на сцената. Новото начало за него беше поставено с убедително превъплъщение в ролята на фронтмена на ненадминатите White Snake - Дейвид Ковърдейл.

„За първи път от 9 години искам да се извиня за оценките, които давам – бяхте неотразими!“, заяви Фънки, който не скри възхищението си от работата на участниците. 

Следващата седмица Поли Генова ще се присъедини към Bee Gees, а Милица ще бъде Джон Бон Джоуви. Бутонът на късмета донесе образа на Амир Диаб за Софи Маринова, а Рафи изненада с Дуа Липа. Азис получи Charles and Eddie, а Фики ще вложи усилия за представянето на Рей Чарлс. Къци ще използва своя хумор за образа на Джорджао, а Михаела ще получи ценни съвети от Фики, скачайки право в образа на мадия изпълнител с баща му Тони Стораро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай