Хейтъри за Меган: Изглежда евтина

Кралската снаха разгневи публиката с избора на рокля и аксесоари

Хейтъри за Меган: Изглежда евтина | StandartNews.com

Меган Маркъл отново вбеси публиката. Оказва се, че по време на интервюто с Опра Уинфри 39-годишната кралска снаха е била с дрехи и аксесоари за хиляди паунди. Черната й рокля на Джорджо Армани, скъпарски тъмни обувки, гривната на принцеса Даяна и колието били по-подходящи за парти в двореца, отколкото за разговор по телевизията, твърдят хейтъри.

"Меган постоянно се опитва да привлича вниманието върху себе", "Рокля? Като на вещица", "Тя прилича на сатанистка", "Отвратителна е, само парите са ѝ в главата", "Ужас! Облякла е толкова скъпи неща, но въпреки това изглежда евтина", са някои от възмутителните коментари на интернет потребителите.

ВИЖ ОЩЕ: Обвиниха Меган Маркъл в тормоз

Междувременно се заговори, ако от Си Би Ес пуснат интервюто на Опра Уинфри с принц Хари и Меган, от което целият свят очаква страховити откровения и сензации, това може да разгневи Острова в момента, в който лекарите се борят да възстановят здравето на почти столетния принц Филип, дядото на Хари.   

В понеделник от Бъкингамския дворец съобщиха, че съпругът на Елизабет II е преместен от болница "Крал Едуард VII" в "Свети Вартоломей" заради инфекция.

ВИЖ ОЩЕ: Елизабет II си отдъхна: Оперираха успешно Филип

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай