Хейтъри съсипаха щерката на Гала

Мари Константин била принудена да напусне социалните мрежи за известно време

Хейтъри съсипаха щерката на Гала | StandartNews.com

Дъщерята на Гала, Мари Константин Будева, изчезна безследно от социалните мрежи, след като качи провокативния колаж от снимки от ваната си. Няколко дни по-късно младата дама се завърна в Инстаграм и разкри на последователите си защо не е била онлайн цяла седмица.

Оказва се, че секси снимките, на които тя е само по пяна, са предизвикали вълна от негативни коментари. Хейтърите погнали Мари и критиките им били толкова остри, че тя била принудена да изключи всички социални приложения и да не ги включва досега. 

"Знам, че тези дни малко отсъствах от тук, но определено имах нужда да се отдръпна. Честно казано, доста се смачках покрай последната вълна от хейт. Не знам как да го опиша и даже и да не слушам какво казват - това количество гадост, насочено към мен, няма как да не ми се отрази. Последните дни ми бяха някак подчинени на това, но снегът сякаш покри гадното и всичко започна да става бяло и чисто (и в главата ми). Даже ми дойде настроение за маникюр", споделя Мари.

Последователите на Будева, разбира се, се застъпиха за нея. "Смешни, жалки хора, просто мисля, че въобще не трябва да бъдат коментирани!!! Страхотна е снимката, както и ти самата, а всичко това е море от комплексирани хорица, които си избиват комплексите с тези коментари и се крият зад тях", пише отдадена фенка на Мари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай