Хари отдавна е тъжен, мечтаел дълго за Мегзит

Биографията на херцозите на Съсекс излиза на 11 август

Хари отдавна е тъжен, мечтаел дълго за Мегзит | StandartNews.com

Хари и Меган обсъждали Мегзит още преди да се венчаят, защото принцът бил много тъжен отдавна. Това ще бъде разкрито в бъдещата кралска биография „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family“, заяви анонимен източник пред The Sun. Книгата, посветена на съпрузите и техния уникален житейски път, ще излезе на световния пазар на 11 август.

„Мегзит е идея, която съществува още преди да си кажат „да“. Истината е, че Хари въобще не е щастлив от известно време. Двамата с Меган от самото начало започнаха да обсъждат различен начин на живот от кралския в Уиндзор. Биографията ще разнищи детайлите около Мегзит и ще покаже, че те не взеха решението да напуснат династията с лека ръка“, коментира източникът.

Съавторът на книгата Омид Скобие наскоро застана пред The Heir Pod, за да сподели малко подробности около проекта.

„Всичко започна преди около две години. През този период се случиха много обрати, които самите Хари и Меган не очакваха. Херцозите не бяха подготвени за подобно развитие на събитията. Аз съм присъствал на много техни ангажименти, прекарал съм много време с тях и съм общувал с повечето им приятели, така че биографията не оставя непреобърнати камъни. Убедих се, че съпрузите не изневериха на собствените си вярвания и показаха сила и упоритост срещу несгодите. Надявам се да разкажем достоверната версия на техния живот“, коментира Скобие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай