Хари няма пари, продава оръжията си

Принцът и Меган плащат по 20 хиляди долара наем на Тайлър Пери

Хари няма пари, продава оръжията си | StandartNews.com

Хари е започнал да разпродава ценни за него вещи, за да припечелва за наема, който трябва да плаща на Тайлър Пери. Въпреки че е близък приятел на Опра Уинфри – покровителката на принца и Меган в Америка, продуцентът актьор всеки месец прибирал по 20 000 долара от херцозите бегълци, които живеят в имението му в Ел Ей. Според слухове в медиите, Хари е спазарил няколко от любимите си пушки за 100 000 долара. Оказва се обаче, че не само той има финансови проблеми.

Тези дни The Times подреди баба му Елизабет II едва на 372-о място сред най-богатите хора в света. Кралицата притежавала 350 милиона лири – с 20 милиона по-малко от имането й, цитирано в миналогодишната класация. Нейно величество е похарчила 17 милиона за ремонт на Бъкингамския дворец и още близо 7 милиона за освежаване на други къщи и вили. Династията заработва добре чрез компанията си Crown Estates, която отдава големи търговски центрове и елитни имения.

Както се знае, Бъкингам е затворен за туристи и загубите са огромни  - всяко влизане в семейното гнездо на династията струва 20 паунда. През 2019-а приходите от продажбата на билети и сувенири е надвишавала 85 милиона долара. Разбра се и още нещо - бюджетът на династията през 2020-а е съкратен на 21, 1 милиона долара заради коронакризата, пише The Sun, позовавайки се на имейл от Уилям Пил. Според лорда, който работи за кралицата, първото семейство е било принудено да освободи много от служителите си и да замрази заплатите на останалите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай