Хари и Меган със съдбовно решение

От него зависят отношенията с Кралицата

Хари и Меган със съдбовно решение | StandartNews.com

Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл възнамеряват да кръстят дъщеря си Лилибет в Уиндзор в присъствието на кралицата. Според експерти това решение ще определи бъдещата им съдба, съобщава Daily Mail.

Принц Хари призна своето желание да кръсти дъщеря си във Великобритания, когато дойде в Лондон, за да открие паметник на принцеса Даяна. "Хари каза на няколко души, че искат Лили да бъде кръстена в Уиндзор като брат си", съобщи източник на Daily Mail. Според него те с радост ще изчакат момента, в който обстоятелствата ще им позволят да направят това.

Ако Меган Маркъл дойде във Великобритания за кръщението на дъщеря си, това ще бъде първото й посещение в страната, откакто подаде оставка като старши член на кралското семейство и заминава за САЩ в началото на 2020 г.

Daily Mail отбелязва, че Лилибет все още липсва в списъка с наследници на кралица Елизабет II на официалния сайт на кралското семейство. Очаква се тя да бъде доведена там след кръщението си. Тя ще заеме осмо място в опашката за британския трон.

По-рано експертът по британското кралско семейство Даниела Елсер заяви , че решението за кръщене на Лилибет в присъствието на кралицата ще бъде възприето като опит за помирение на принц Хари и Меган Маркъл с Елизабет II, а отказ от кръщението във Великобритания би бил знак за окончателна раздяла с кралското семейство.

На 4 юни се роди второто дете на Хари и Меган.  Момичето получи името Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор в чест на кралица Елизабет II и майката на Хари принцеса Даяна. Кралицата лично позволи на принц Хари да назове  дъщеря си на Лилибет.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай