Хари и Меган се ширят в имение за $18 милиона

Херцозите на Съсекс живеят в дома на холивудската звезда Тайлър Пери

Хари и Меган се ширят в имение за $18 милиона | StandartNews.com

Принц Хари и Меган Маркъл се наслаждават на свръхлуксозно имение в Бевърли Хилс, принадлежащо на актьора, режисьор, продуцент и бивш най-богат мъж в развлекателния бизнес Тайлър Пери, предадоха от Daily Mail. Твърди се, че близката приятелка на херцогинята на Съсекс – Опра Уинфри, е запознала кралската двойка с холивудската звезда. Съпрузите и синът им Арчи са се настанили в имота за 18 милиона долара още с пристигането си в Ел Ей в края на март, разкрива анонимен източник.

Имението е обзаведено с 8 спални, 12 бани и наподобява вила от Тоскана. Намира се на върха на един от хълмовете в оградения и тежко охраняван тузарски комплекс „Beverly Ridge Estates“, предлагайки страхотна гледка към града. Самият имот също е ограден и охраняван от екипа на херцозите.

Холивудският агент за недвижими имоти Рошел Мейз разкрива, че в комплекса има само 14 къщи, а съседите на херцозите на Съсекс са бизнесмени и представители на едрата буржоазия в града на ангелите. Наемът започва от 20 хиляди долара на месец и стига до 40 хиляди. Имотите вървят по около 16 милиона.

Не става ясно обаче дали Хари и Меган са под наем или на гости на Пери – няма официални данни дали имението е било продадено. Тайлър купил 90-те хиляди квадратни метра земя през 2004-а за 4,3 милиона долара, върху които е построил от нулата луксозния си дом с обем 2,230 квадратни метра.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай