Хари и Меган се местят в Австралия?

Принцът бил изплашен от размириците в Щатите

Хари и Меган се местят в Австралия? | StandartNews.com

Принц Хари е изплашен от въоръжените граждански конфликти в Щатите и обмислял да отлети със семейството си за Австралия, цитират британски медии анонимен източник.

„Внукът на кралицата не желае първите спомени на сина му Арчи да бъдат свързани с ужасяващите репортажи по телевизиите. И въобще не го вълнува факта, че Меган иска да е по-близо до Холивуд, за да възроди кариерата си - за него безопасността е на първо място“, твърдял близък до херцозите.

Хари не бил далеч и от мисълта да се качат на самолет за Лондон, но самата идея, че ще трябва да се завърне у дома с подвита опашка, му звучала неприемливо. През миналата седмица наблюдатели на живота в Бъкингам няколко пъти подхвърлиха на медии край Темза, че Уилям настоявал по-малкия му брат да се прибере там, където му е мястото – при династията. Но Меган Маркъл, естествено, не давала и дума да се издума за подобна абдикация.

За да осмисли социалното всекидневие на мъжа си и за да напомни на света за себе си, сега бившата актриса карала Хари да обикалят организации в Ел Ей, които се борят с расовата дискриминация. Според Daily Mail Съсексови вече общували с хора, свързани с пацифистки движения – за това съобщава журналистът Омид Скоби, съавтор в новата книга за Хари и Меган, която трябва да се появи през август.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай