Хари и Меган признаха за тайната сватба

Церемонията, състояла се три дни преди официалното събитие, не е била сключване на брак

Хари и Меган признаха за тайната сватба | StandartNews.com

Принц Хари и Меган Маркъл признаха, че не са се оженили три дни преди официалната си кралска сватба. Двамата заявиха, че церемонията с архиепископа на Кентърбъри в двореца Кенсингтън не е била нищо повече от частен разговор и размяна на лични клетви. Думите им се потвърдиха от официалното им брачно свидетелство, което се появи преди няколко дни в медийното пространство, предаде Нова

В интервюто, което херцозите на Съсекс дадоха пред Опра Уинфри, Меган заяви, че двамата с Хари са сключили таен брак три дни преди пищната церемония, на която зрители от цял свят станаха свидетели. Думите й предизвикаха остри реакции и неодобрително повдигане на вежди сред британското общество, като мнозина попитаха защо данъкоплатците е трябвало да платят 32 милиона паунда за разточителното тържество през май 2018-а в замъка Уиндзор. 

Говорител на двойката потвърди, че церемонията, състояла се три дни преди официалното събитие, не е била сключване на брак. Думите й бяха потвърдени по-рано от брачното свидетелство на Меган и Хари, което беше оповестено в медиите от британската Служба по вписванията. Документът, който се появява за пръв път, ясно показва, че датата на сключването на законен брак от херцозите на Съсекс е 19 май 2018-а на церемонията в замъка Уиндзор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай