Хари и Меган наеха охраната на Пит и Джоли

Херцозите плащат по 400 лири на ден на всеки от бодигардовете си

Хари и Меган наеха охраната на Пит и Джоли | StandartNews.com

Принц Хари и Меган Маркъл са наели бившите охранители на Брад Пит, Анджелина Джоли, Никол Кидман и Мадона, предадоха британските медии. Херцозите на Съсекс официално започват самостоятелния си живот извън кралското семейство и бодигардовете им от Скотланд Ярд ще бъдат заменени от бивши войници от въздушните сили на Австралия. Както стана ясно, Хари и Меган сами ще поемат сметките по охраната си, докато са в САЩ. Въпреки това, се очаква принц Чарлз да им помогне финансово, докато си стъпят на краката. Според „The Sun“ съпрузите ще плащат по 400 лири на ден на охранител. Експертите прогнозират годишна сметка от над 4 милиона, тъй като на Хари, Меган и Арчи ще са им нужни по няколко бодигарда всекидневно. Бащата на принца може да поеме 2 милиона от тях. 

Междувременно анонимен източник разкри за „DailyMail“, че кралското семейство е готово да продължи напред без херцозите на Съсекс. Независимо от тъгата покрай оттеглянето на Хари и Меган, Елизабет II и останалите старши членове са се примирили с решението им и не виждат какво повече могат да направят, за да ги върнат.

„Хари и Меган очевидно не се обръщат назад и това е. Сега и останалите членове на кралското смейство правят същото – има много работа за вършене, особено в разгара на здравната криза в страната“,  заяви източникът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай