Хари притеснен за баба си, звъни й постоянно

Херцозите са се самоизолирали, Маркъл командори персонала да си мие ръцете

Хари притеснен за баба си, звъни й постоянно | StandartNews.com

Принц Хари и Меган Маркъл са се самоизолирали в имението във Ванкувър, разкри техен приятел за „Daily Mail“. Маркъл е наредила на персонала да спазват стриктна хигиена и е споделила на близките си, че принцът се чувства безпомощен в разгара на пандемията, притеснявайки се за баба си и баща си.

„Меган и Хари са благодарни, че успяха да се видят със семейството преди тази лудост да започне. Тя каза, че принцът поддържа непрекъсната връзка с кралицата и Чарлз, като ги е призовал да вземат допълнителни предпазни мерки“, разказва източникът.

Маркъл е заръчала на хората от екипа, който се грижи за тях и ги обслужва, да носят ръкавици и да мият ръцете си по 15 пъти на ден. „Само на няколко души им е позволено да общуват със съпрузите и Арчи. Меган е ограничила контактите до минимум“, споделя анонимният информатор.

Самоналожената карантина на херцозите обаче не спира желанието им да помогнат на света. Твърди се, че Хари и Маркъл обсъждат с експерти начини, чрез които да се включат в борбата срещу вируса. Те са убедени, че пандемията е и криза на психиката.

„Меган каза, че само защото са се самоизолирали, не значи, че си клатят краката по цял ден. Тя и принцът са се обединили с неправителствена организация, за да основат онлайн система в подкрепа на най-уязвимите потенциални жертви на истерията, като млади майки, страдащи от следродилна депресия“, допълва източникът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай