Кейт с изненадващ ход за Хари! Ще се ядоса ли Уилям

По случай 40-ия рожден ден на принца

Кейт с изненадващ ход за Хари! Ще се ядоса ли Уилям | StandartNews.com

На фона на раздора между кралското семейство и принц Хари, Кейт Мидълтън изненада всички с неочаквана постъпка, която може и да се окаже повратен момент за отношенията им.

Принцесата на Уелс честити рождения ден на херцога на Съсекс чрез съобщение в социалните мрежи, дни след нейното емоционално видео за лечението си от рак.

Уилям и Кейт споделиха публикация от кралското семейство в социалната мрежа „X“ и добавиха собствено съобщение, което гласеше: „Пожелавам честит 40-ти рожден ден на херцога на Съсекс“.

Някои ще разчетат публикацията като изненадващ ход предвид неразрешеното напрежение между братята Хари и Уилям, предава „Индипендънт“, пише bTV.

Така Кейт рискува да разгневи съпруга си, който още не е готов да прости на брат си и дори забрани да бъде допуснат обратно в Бъкингам.

Публикация от профила на кралското семейство по-рано в неделя беше първото публично съобщение за рождения ден на Хари от 2021 г.

Хари, който живее в Калифорния, прекара рождения си ден в неделя с херцогинята на Съсекс Меган Маркъл и техните деца принц Арчи и принцеса Лилибет.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай