Кейт и Меган се скарали заради чорапогащи

Мидълтън вече се е изморила от допълнителните ангажименти, стоварили се на главата й

Кейт и Меган се скарали заради чорапогащи | StandartNews.com

Кейт Мидълтън и Меган Маркъл се скарали заради чорапогащи, твърди анонимен източник пред „Tatler“.

Отдавна се носят слухове, че херцогините не са в топли отношения от кралската сватба през 2018-а насам. Сега приятел на Мидълтън споделя пред списанието, че двете се скарали заради протокола.

Кейт искала принцеса Шарлот и останалите малки шаферки да носят чорапогащи на церемонията, както следва, но Меган не била съгласна.

„Случи се инцидент по време на подготовката за сватбата. Беше горещ ден и двете не можаха да се разберат относно облеклото на шаферките – Кейт държеше те да носят чорапогащи, а Маркъл не искаше“, коментира източникът.

В крайна сметка принцеса Шарлот и останалите малчугани бяха по голи крачета на сватбата на Меган и Хари на 19 май, когато температурата в Лондон беше над 20 градуса.

Втори източник пък разкри, че в момента Кейт била адски изморена и се чувствала като в капан заради ангажиментите, които й се стоварили на главата заради бягството на Хари и Меган.

„Кейт и Уилям искаха да се посветят на децата си, но заради егоистичното решение на херцозите на Съсекс да се оттеглят от кралското семейство, не могат да го направят. Мидълтън е бясна относно работата, с която сега тя трябва да се натоварва. Разбира се, тя не го показва публично, но това не значи, че е доволна от ситуацията“, споделя говорителят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай