Кевин Бейкън оглави ново движение срещу вируса

Актьорът призова феновете си да останат вкъщи и да приемат сериозно пандемията

Кевин Бейкън оглави ново движение срещу вируса | StandartNews.com

#IStayHomeFor е новият призив на Кевин Бейкън. Онлайн акцията на актьора призовава феновете да останат по домовете си и да приемат сериозно пандемията на Ковид-19.

„Здравейте, в момента съм вкъщи, както всички останали по света, защото това спасява човешки живот. Само така ще намалим разпространението на вируса. Ако сега вие се срещнете с някого и той се срещне с друг, може да разболеете нечия майка, баба или съпруга. Всеки от нас има любими хора, заради които си заслужава да си остане вкъщи. Аз оставам у дома заради жена ми Кира Седжуик. А вие? Искам да ми отговорите с видео и да зададете на шестима ваши приятели същия въпрос. Заедно ще се справим“, каза актьорът в клип в Инстаграм.

Самият Бейкън призова 6 негови близки – сър Елтън Джон, Дейвид Бекъм, Кевин Харт, Деми Ловато, музикантката Бренди Карлил и водещия Джими Фалън.

Елтън Джон, Бекъм и Ловато бързо се отзоваха. Бившият футболист заяви, че остава вкъщи заради съпругата си Виктория Бекъм и техните деца. Елтън написа, че го прави за съпруга си Дейвид Фърниш и синовете им, а Деми – за родителите си, съседите и здравето си.

В акцията на Бейкън се включи още звездата от хитовия сериал на Нетфликс „Stranger Things“ Мили Боби Браун. Тя написа, че остава вкъщи заради родите си, леля си, уязвимите и възрастните. Ева Лонгория също се притече на помощ и заяви, че се изолира за сина си Сантяго и половинката си Пепе.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай