Къде живее Мария Игнатова

Тв водещата се пресели при любимия си Нойзи

Къде живее Мария Игнатова | StandartNews.com

Мария Игнатова вече живее при Ивайло Нойзи Цветков, е най-новата вест, свързана с любовните трепети на тв водещата. Бившата на Рачков и някогашният главен редактор на култовото списание "Егоист" са се събрали под един покрив в луксозно жилище в Бояна, а тя била луда по него.

Отношенията им явно напредват с мълниеносна бързина. През лятото Мария официално го представи като своя половинка на рождения ден на Кремена Халваджиян. Следващото разкритие на Игнатова за романса й с Нойзи бе в деня, в кото тя дебютира начело на "Папараци" в Би Ти Ви. Още преди първия си ефир Игнатова сподели: "Ивайло е голямата ми любов".

Сега обаче е време Нойзи, който е изключително опитен журналист, да вкара в пътя гаджето си. Мария напоследък буквално приспива зрителите на "Папараци - ново 20". В мерака си да бъде непосредствена и разкрепостена, постига кифленския ефект на риалити от типа "Ден и нощ" и въобще не се опитва да гони качеството в голямото "разговорно" шоу, познато от образците на британските и американските водещи.      

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай