Кайли Миноуг пусна собствено вино за ЧРД

Певицата записва нов албум във всекидневната си

Кайли Миноуг пусна собствено вино за ЧРД | StandartNews.com

Кайли Миноуг отпразнува 52-я си рожден ден, като пусна на пазара собствено вино розе. „Rosé Vin De France“ ще се продава ексклузивно в определени магазини във Великобритания само за 9 лири. Кайли е прекарала две години, работейки със специалисти, за да създаде перфектната напитка. Виното се произвежда от грозде от френската ривиера и е бледо розово, с аромат на свежи ягоди.

„Имам голяма страст към розето. Последните две години бяха чудесни. Беше удоволствие да работя с Benchmark Drinks. Заедно създадохме вино, в което се влюбих – свежо, леко, перфектно розово“, коментира певицата.

Кайли съобщи и друга вълнуваща новина. Певицата не е позволила на пандемията да осуети творческите й планове и сега тя записва албум №15 във всекидневната си.

„Доста съм заета в домашното си звукозаписното студио – всекидневната. Научих много за дистанционното записване. За целия екип е трудно, тъй като трябва да се справяме с редица технически пречки, но съм благодарна, че по този начин мога да продължа да работя. Яхнала съм емоционалната вълна заедно с останалата част от света, но творчеството ми помага много“, сподели Миноуг пред The Independent.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай