Кание Уест: Джако беше убит

Рапърът шокира със серия от притеснителни съобщения в Туитър

Кание Уест: Джако беше убит | StandartNews.com

Кание Уест избухна в серия от притеснителни съобщения, които вече са изтрити, в социалната мрежа Туитър. Рапърът заяви, че покойният крал на попа Майкъл Джексън всъщност е бил убит. 

"Джако ви каза за Томи преди да го убият", написа Уест, визирайки бившия изпълнителен директор на Sony. Двамата с Майкъл имаха публична кавга през 2001-а, когато шефът на компанията не пожела да промотира тогавашния му албум "Invincible". Джексън нарече Томи "расист" и "дявол". Кание не изглежда обаче да обвинява нито Томи, нито Sony за смъртта на Джако, но и не пояснява какво точно има предвид с това негово изказване.

Рапърът шокира още с изявлението си, че от година насам се опитва да се разведе с известната си жена Ким Кардашиян. Решението му било провокирано от срещата на риалити звездата с колегата му Мийк Мил. Според източници на британската преса, съпрузите в момента живеят отделно, след като прекарали голяма част от карантинния период в противоположни краища на имението си в Ел Ей, спорейки за абсолютно всичко, най-вече за децата им и тяхното бъдеще. Кание бил в момента в ранчото си в Уайоуминг в компанията на доверени приятели. 

Освен всичко това Уест взе на прицел и тъщата Крис Дженър, обвинявайки я в "бял супремацизъм". Той заяви, че тя и Ким се опитали да извикат доктори, които да го приберат в болница. 

Източници заявиха пред TMZ, че семейството всъщност е адски притеснено за състоянието на рапъра и че той всъщност в момента изживява биполярен епизод. Уест разкри за здравословните си проблеми преди години. През 2016-а дори отмени 21 концерта и лежа известно време в психиатрична болница. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай