Камелия отвърна на Джокович! Силни думи

Сърбинът пя "Луда по тебе" в препълнената "Арена София"

Камелия отвърна на Джокович! Силни думи | StandartNews.com

Камелия коментира зрелищното шоу между Джокович и Гришо в София.

Джокович взриви София, хиляди запяха любимия му хит на Камелия

След края на мача сърбинът изпя любимата си българска песен, вечния хит на поп-фолк звездата - "Луда по тебе", като присъстващите в "Арена София" също се включиха в изпълнението.

Дачков изненада. Какво написа за Джокович и Гришо

"Ноле, ти си голям спортист и човек", написа Камелия в Инстаграм и сподели видео от мача.

Защо Джокович си припява „Луда по тебе“? Как възкръсна песента на Камелия

Оказва се, че самата певица също е била сред публиката и е пяла собствената си песен заедно с Джокович, Григор и феновете в залата.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Bonth12
преди 1 ден

добро утро Идвам през този канал, за да ви разкажа за нашите предложения и услуги. Представител съм на финансова институция “МЕРЛИН ФИНАНС” в партньорство с pibank, която оперира на европейския континент и предлага финансови услуги на физически лица и фирми. И така, за вашата кола, къщата ви, брака ви, консолидирането на вашите дългове, реализацията на вашите проекти, накратко за всичките ви финансови нужди, независимо от причината... Ние сме тук, за да ви помогнем да преминете през процес, надежден, бърз и много достъпни. Обикновено начисляваме лихва от 2%. Ако проявявате интерес, моля свържете се с нас: bonthierry373@gmail. com Удовлетворението на клиентите е нашата единствена възможност. на ваше разположение

Откажи
мечо
преди 23 часа

Намери си друг канал.

Откажи