Камелия направи най-специалния подарък на Ноле. Купонът на годината (ВИДЕО)

Мощното парти след мача продължи до късно през нощта

Камелия направи най-специалния подарък на Ноле. Купонът на годината (ВИДЕО) | StandartNews.com

Най-специалният подарък направи фолк дивата Камелия на сръбската мегазвезда в тениса Новак Джокович по време на афтър партито след шоу мача му с Гришо. Григор Димитров победи. Демонстративната надпревара бе пред очите на хиляди фенове в Арена „Армеец” и на милиони зрители пред тв екраните и видеостените в градовете у нас.

Мощният купон след мача продължи до късно през нощта. Изненадата бе, че не само, че пуснаха на Ноле "Луда по тебе", но и Камелия лично се появи в дискотеката, за да му изпее любимия хит.

Подгряването за тази кулминация започна още с шоуто на Джокович след мача в "Арена София", когато Джокович взе микрофона и отправи призив към диджея да му пусне "Луда по тебе", но Мартен Роберто попари мегазвездата с отговора "нямам я". Тогава Джокович даде тон на феновете в претъпканата зала и запя сам. А те след него.

Шоуто продължи на афтър партито. Когато Новак Джокович и Григор Димитров влизаха във вече препълнената дискотека, музиката беше специално подбрана. Звучеше хитът на Лепа Брена "Луда за тобом".

Във ВИП компанията на Новак и Григор бяха сръбската топсъдийка Марияна Вельович и треньорът на българина Дани Валверду.

Всички избухнаха, когато се появи Камелия. И най-вече Ноле. "Чух, че в залата се помоли да ти пуснат тази песен, но не ти я пуснаха. Дойдох да я изпея на живо за теб. Готов ли си", обърна се Камелия към Ноле. И запя "Луда по тебе".

А Джокович затанцува. Гришо се включи, като започна да лови от летящите навсякъде около тях салфетки. Накрая Ноле дори седна на барабаните и показа завидни умения с палките.

Последваха редица поздрави от певицата за Григор и Новак, след които и "Ти си мой грех" на Лепа Брена.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай