Камелия каза истината за песента. Какво подари на Ноле и Гришо

Сагата с "Луда по тебе" продължава

Камелия каза истината за песента. Какво подари на Ноле и Гришо | StandartNews.com

Камелия проговори пред "Дарик радио" за ситуацията около мача между Ноле и Гришо снощи и обясни защо "Луда по тебе" не звуча в чест на сърбина.

Певицата сподели, че идеята е била самата тя да е в залата и да зарадва Джокович. Това обаче е пропаднало в последния момент по незнайни за нея причини. Фолк звездата допълни, че е подарила на Ноле и Гришо чипровски килим, тъй като тя е родом от града.

„Ние по този казус работим от около месец. Искахме да направим тази изненада. Идеята беше да бъда в залата, но плановете се осуетиха по някакъв начин. Впоследствие разбрах, че Ноле е пожелал да го зарадват, пускайки тази песен - „Луда по тебе“. Изненадах се, че не бяха подготвени и не успяха да я пуснат. Не знам каква е истината – DJ Мартен ли беше неподготвен, или не му позволиха да я пусне“.

"Идеята беше да зарадваме нашия гост. Осуетиха се плановете. Не знам какво се случи. Хората останаха огорчени. На нас винаги ни липсва да бъдем, заедно, единни. В крайна сметка човекът ни е на гости, пожела я, а ние не успяхме да го зарадваме. Тази песен стана популярна в Сърбия от един сериал. Отказът на DJ Мартен ме изненада, помислих, че е заигравка, шега. Не се случи и не знам каква е причината“.

„Затова и снощи подарих на Григор и Ноле едно пано. Знае се, че аз съм от Чипровци. Чипровското училище стана на 400 години. Подарих им едно пано – ръчно изтъкано. Като артефакт е. В България започна да се забравя. Ние имаме история. От нас зависи да продължим да се гордеем“, каза фолк звездата.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай