Калин Врачански се похвали с първа рожба (снимки)

Качи снимка в нета

Калин Врачански се похвали с първа рожба (снимки) | StandartNews.com

От профила му в Инстаграм стана ясно, че прочутият актьор Калин Врачански е станал баща, видя HotNews.

Един от секссимволите на родното кино от години крие личния си живот и поради тази причина по-рано не се разбра дори, че е в очакване на първото си дете. Като потвърждение на потайността му, той публикува единствено снимка на бебешко краче и ръцете на него и половинката му, които са протегнати към новия живот. Врачански е пропуснал всякакви думи за настъпилата голяма радост в семейството му, единствено имотиконки на сърчица говорят за събитието. Не става ясно и какъв е пола на бебето.

Калин Врачански дълго време беше сингъл, като едва в края на миналата година се подразбра, че лети на крилете на любовта. 43-годишният артист не обича да говори за личния си живот, защото смята, че няма значение с кого си лягаш и ставаш, а важни са творческите постижения. Затова ревниво крие самоличността на майката на детето му.

 


 

Месеци преди любимата му да забременее, двамата бяха на екскурзия в Малта, а след това отлетяха и до Италия, стана ясно от публикувани снимки през миналата година, но те бързо бяха изтрити от актьора и дефакто следите за новата му бяха заличени. В страната на Ромео и Жулиета влюбените отбелязаха рождения ден на гаджето на Врачански, която е поне 20 години по-млада от него. Последната публично обявена връзка на артиста бе с блондинката Александра Стоянова, която се умори да чака годежен пръстен от него, припомнят запознати.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай