Кали направи трудно признание! Видя голям проблем с попфолка

Кали подчерта, че учителите също трябва да бъдат по-добре заплатени

Кали направи трудно признание! Видя голям проблем с попфолка | StandartNews.com

Източник: бТВ

Попфолк звездата Кали направи искрено признание за хонорарите, които вземат тя и колежките й. Изрично подчерта, че това се отнася и за тези, които пеят на предизборните прояви на политици и партии. Не е справедливо една попфолк певица да взема повече от един учител, лекар или учен, каза Кали в предаването „Преди обед” по бТВ, където е седмичен коментатор.

„Ние си идваме с таланта, пеем един час и бум - парите в джоба”, обясни изпълнителката на легендарното парче „4-4-2”. Според нея това няма нищо общо с труда на един лекар, който влага много повече от себе си и спасява животи, а получава по-малко пари.

Кали подчерта, че учителите също трябва да бъдат по-добре заплатени, за да могат да вдъхновяват децата, с които прекарват повече време, отколкото с родителите. „Не можеш да работиш за 2000 лева”, възмути се певицата.

Напоследък Кали заявява, че страда за това, че след като смени стила, не е приета нито от чалга, нито от поп феновете. Тя обаче сподели, че страда не по-малко за тази несправедливост, която касае цялото общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай