Какво пожелаха министрите на "Стандарт"

Какво пожелаха министрите на  "Стандарт" | StandartNews.com

Министрите не скриха, че са сред най-постоянните читатели на вестник "Стандарт", който днес навършва 23 години. Нещо повече, често "Стандарт" задава дневния ред на кабинета най-вече със своите чудесни кампании в икономиката, туризма, културата, здравеопазването, спорта. Министрите също отправиха своите послания към институцията на медийния пазар.

Дръжте високо
билото, майстори,

Меглена Кунева, вицепремиер


Използвам повода да ви честитя рождения ден и да пожелая на вашите редактори, репортери и служители здраве и вдъхновение. Свободното слово е неотмеима част от постиженията на демокрацията в България. В. "Стандарт" винаги е бил знаме на демократичния печат и остояването на европейските ценности. Още по времето на преговорите на България с ЕС "Стандарт" изчерпателно и достоверно информираше гражданите за бъдещото членство на страната ни и продължава да го прави и досега. В днешният свят не само бързината, но и качеството на информацията е онова, което разделя добрата от пошлата преса. Продължавайте да поддържате високия стандарт и етични правила на журалистиката. Дръжте високо билото, майстори!

Надежден партньор сте

Ивайло Калфин, вицепремиер


Вече 23 години вестник "Стандарт" доказва, че професионализмът може да устои на турболенциите, които неизменно съпътстват обществения живот и маркират икономическата ситуация у нас. Обективната информация и задълбочените анализи несъмнено открояват медията на пазара и я налагат не само като предпочитан „източник на информация", но и като надежден партньор при представяне на различни гледни точки.

Още веднъж искам лично да поздравя Вас и Вашия екип за непрестанния стремеж към нови професионални предизвикателства!

Превръщате визията
в действителност

Даниел Митов, министър на външните работи


Лидерството е способността да превръщаш визията в действителност. Тази мисъл на Уорън Бенис успешно описва всичко, което вестник „Стандарт" е постигнал през годините. Десетките инициативи, осъществени от Вас и екипа Ви, дават поводи за гордост на българите и често са причина дори и институциите да се поучат от ентусиазма Ви и неуморната битка с пороците в обществото. Бих искал да Ви благодаря, че години наред неуморно отразявате актуалните международни новини и събития от сферата на външната политика. Аз и служителите на Външно министерство Ви пожелаваме да продължите да разширявате хоризонтите на читателите си за големия и динамично развиващ се свят, показвайки мястото на България в него. Продължавайте да бъдете пример за спазване на европейските стандарти. Защото читателите го заслужават!

Лидери в медийния пазар

Владислав Горанов, министър на финансите


Приемете искрените ми пожелания по повод 23-ия рожден ден на в. „Стандарт". Желая здраве и креативно мислене на целия екип, с което да продължите да посрещате предизвикателствата на професията и да ги превръщате в нови успехи!
През изминалите години в. „Стандарт" запази мястото си сред лидерите на българския медиен пазар. Уверен съм, че с натрупания си опит и качества, екипът от професионалисти на вестник „Стандарт" ще продължи да допринася за развитието на гражданското общество и журналистиката в България!

Доказахте, че сте първи в конкурентна среда

Лиляна Павлова, министър на регионалното развитие


За мен е истинско удоволствие да поздравя Вас и Вашия екип по случай двадесет и третата годишнина от създаването на вестник „Стандарт". Пожелавам Ви ежедневие, изпълнено с присъщите за тази възраст смелост, авантюризъм и постоянен устрем към новото, различното и предизвикателното. Нека богатството от натрупаните през годините опит и мъдрост се удвоява с всеки изминал ден, водейки Ви към нови успехи и творчески върхове!

Поели сте по път, изпълнен с динамика, път, който позволява свобода на изказа и въображението. Разполагате с мощно средство, което Ви дава възможност да формирате обществените мнения и нагласи! Продължавайте да го използвате по най-добрия начин, представяйки достоверно и обективно важните моменти от случващото се на националната и международната сцена. Това е гаранция за спечелването и запазването на интереса и вниманието от страна на институции, партньори и читатели. Още с основаването си направихте сериозна заявка за стабилно присъствие на медийния пазар. Успяхте да се наложите бързо и доказахте, че имате място сред първите в тази силно конкурентна среда. Подобаващо на името си, показахте висок стандарт в коректното и своевременно отразяване на значими за широката общественост събития. От сърце Ви желая здраве и позитивно настроение, което да Ви зарежда с положителни емоции и енергия дори през най-напрегнатите в професионален план дни!

Каузите ви са възвишени

Вежди Рашидов, министър на културата


"Стандарт" е вестник, който отдавна е обърнал гръб на клишетата. Той не само информира и анализира, но и съпреживява и задава високи цели - особено когато става дума за националните ценности. Кампаниите ви са една от друга по-значими, но "Чудесата на България" е кауза, която е особено възвишена. Няма нищо по-стойностно от културно-историческото наследство на всяка страна, на всеки народ. Целият "Стандарт" се труди в името на това всички да се гордеем с България. Пожелавам много здраве, енергия и още страници, гонещи безкрайните хоризонти

Дискусиите ви са ценни за обществото ни

Ивайло Московски, министър на транспорта


За 23-та поредна година Вие доказвате, че можете! За 23-та поредна година Вие доказвате, че трябва да Ви има! За 23-та поредна година Вие доказвате, че има нужда от Вас! Поздравявам целия екип на вестника за смелостта, професионализма и коректността, с които отразявате важните събития на деня. Вашият принос за провеждане на по-широки дискусии между държавата и бизнеса е ценeн за цялото общество. Пожелавам Ви пътят, по който сте поели да Ви отвежда само до по-високи успехи!

Вашите каузи са и мои

Божидар Лукарски, министър на икономиката


Рядко в медийното пространство и в ерата на дигитализация един вестник успява да задържи доминиращите си позиции на пазара цели 23 години. С добро чувство и носталгия си спомням първите години, когато „Стандарт" излизаше на синя хартия. Още тогава той се превърна във вестник на дясно мислещите хора, на бизнеса, на модерното и прогреса. През всичките тези години „Стандарт" се променяше и развиваше, но остана верен на своите интелигентни и предприемчиви читатели. Бяхте креативни и иновативни. Бяхте от първите, които наред с хартиеното пуснахте и дигитално издание. Бяхте от първите, които се ангажирахте с обществено значими каузи и кампании като „Чудесата на България". Вестникът се превърна в работеща платформа, която осигурява равен глас на хората от бизнеса, на политиците и на държавните институции. И продължавате да го правите с кампанията „Да! На българската икономика", която подкрепям като своя кауза. Давайки трибуна на проблемите, търсейки фокуса на тяхното решение, Вие се превръщате в партньор на бизнеса и скъсявате дистанцията между него и държавата. Като министър на икономиката, вярвам, че установяването на такъв отворен диалог е задължително условие за провеждането на политики, които дават реални резултати в полза на хората, които движат българската икономика. Благодаря на Вас и на екипа Ви за усилията, които превръщат „Стандарт" във фактор в този диалог!
Бъдете все така креативни, съзидателни и социално ангажирани. Останете верни на собствения си стандарт! И на Вашата максима – че най-големият капитал на „Стандарт" са хората!

Извоювахте авторитет с обществените кампании

Десислава Танева, министър на земеделието


Приемете моите искрени поздравления по случай 23-та годишнина от създаването на вестник "Стандарт". През изминалите години изданието оформи облик на модерно списван ежедневник, който улавя актуалния пулс на деня. Реагирате бързо и адекватно във важни моменти, които изискват точност и професионализъм. Отстоявате принципите и етиката на модерната журналистика. Актуалната тематика и полезността на информацията на страниците на Вашия вестник Ви определят като лидер на медийния пазар. Празникът е повод да се гордеете с извоювания авторитет през годините, когато с много усилия и екип от съмишленици изградихте облика на издание, което днес радва голям брой читатели. Вие носите печата на издание на работещите идеи, организирате кампании в полза на обществото като по този начин оставате доблестен носител на истината. Глобалното време изисква ситуиране на събитията според място и съдържание на конкретна информираност, която вие успешно сте заложили и в параметрите на интернет културата, като привличате и още по-голяма читателска аудитория. В празничния ден пожелавам на екипа здраве, още по-висок тираж, развивайте добрите традиции на вестника, които да Ви носят удовлетворение от добре свършената работа!

Критикувате обективно

Николай Ненчев, министър на отбраната


Поздравления за 23-та годишнина на вестника! Бъдете винаги тази талантлива и амбициозна медия, която не пропуска да ни информира за актуалните събития в страната и света, която умее да критикува обективно и се отличава с новаторски идеи и етични принципи. "Стандарт" е безпорен авторитет, както за българската общественост, така и за журналистическата общност. През годините Вие превърнахте изданието не само във влиятелен вестник, но и в медия, която е в основата на всички значими обществени кампании. Нека вашият професионализъм да продължи да бъде критерий за безпристрасна и обективна журналистика! Вярвам, че и за напред екипът ще продължи да се радва на нестихващо читателско доверие и интерес. Желая на крепко здраве, творческо вдъхновение и и успех в бъдещите начинания!

Приятели и партньори на спорта

Красен Кралев, министър на младежта и спорта


За мен е удоволствие да поздравя целия екип на в. "Стандарт" за 23-ата годишнана от основаването му. Приемете полежанията ми за здраве и успех във Вашето призвание да търсите и защитавате истината и свободата на словото! Продължавайте уверено да остоявате позицията си на независима и обективна медия. Високо ценя Вашия професионализъм и вярвам, че и за за напред със своето журналистическо перо ще продължавате да бъдете партньор и приятел на спорта! Пожелавам ви творческо дълголетие и нека така се множат читателите на в. "Стандарт"!

Двигател сте на обществени каузи

Теменужка Петкова, министър на енергетиката


Поздравявам Ви по случай 23-та годишнина от създаването на вестник „Стандарт"! С труд, амбиция и воля в отстояването на истината през изминалите години, вестникът наложи в България висок стандарт за обективност. Днес „Стандарт" е не само запазена марка за сериозна журналистика, но и важен двигател на множество обществени каузи - в подкрепа на българските медици в Либия, в защита на българското производство, за популяризиране на туристическите забележителности в страната, за развитие на икономиката и много други. Така вие вече сте не просто регистратори и анализатори на случващото се в страната, но и активни инициатори и участници в неговата промяна. Желая на целия екип на вестника дързост и вдъхновение! Продължавайте все така енергично да отразявате актуалните теми и в българския енергиен сектор.
И нека многобройните ви читатели да се увеличават!

Достоен пример

Петър Москов, министър на здравеопазването


Поздравявам вас и целия екип на в. „Стандарт" по случай 23-тата годишнина от издаването на медията. Вашата работа е достоен пример за висок професионализъм. Дълбоко уважавам стремежа на всеки журналист да информира обективно, бързо и достоверно обществеността за значимите събития в нашето ежедневие. От сърце пожелавам на всички ви крепко здраве и сили за отстояване на всички предизвикателства, които професионализма поставя пред вас!

Пример сте за българите

Николина Ангелкова, министър на туризма


Приемете поздравленията ми по случай рождения Ви ден! През годините в. "Стандарт" е доказал, че е сред медиите обръщащи най-голямо внимание на българския туристически сектор. Прекрасен пример за това е и ежегодната кампания за популяризиране на Чудесата на България, която фокусира вниманието на българите към богатствата, които имаме. Продължавайте да бъдете коректив и да търсите всички мнения по обществено значимите теми!

Имате верни читатели, сред които съм и аз

Тодор Танев, министър на образованието и науката


Поздравявам целия екип на изданието „Стандарт" по повод навършването на 23 години от създаването на всекидневника. Това е най-силната и най-продуктивната младежка възраст.

Министерството на образованието и науката високо оценява проведената съвместна инициатива „Любим учител", която позволи ученици от няколко училища в страната да номинират и да изберат своя фаворит сред преподавателите си. Чрез публикации в „Стандарт" обществото научава повече за учители, които заслужават високо уважение за професионализма при предаване на знания и опит у своите ученици и които са допринесли видимо за изграждането на поколения млади хора. „Стандарт" популяризира и постиженията на съвременната българска наука. Благодарим на екипа на „Стандарт" за стореното. „Стандарт" има своите верни читатели и аз също съм сред тях. Искрено пожелавам на целия екип на „Стандарт" здраве и успех в бъдещи начинания!

Важен фактор в обществото

Ивелина Василева, министър на околната среда и водите


Най-сърдечно Ви поздравявам с отбелязването на 23-ата годишнина на вестник Стандарт! От създаването си до днес изданието успя да спечели и съхрани доверието и признанието на своята читателска аудитория. Съвременната комуникационна среда е динамична. Създаването и разпространението на информация чрез различните социални медии е достъпна практика. В тези условия запазването на авторитета и доверието в глас на една медия са доказателство за наличието на устойчив диалог, социална ангажираност и талантлив екип от отдадени професионалисти! Пожелавам все така да отстоявате ролята си на фактор в обществения живот и да популяризирате положителните ценности в българското общество!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай