Какво каза Фики след "Капките"

Стораро младши стана първият победител в новия сезон на шоуто за преобразявания

Какво каза Фики след "Капките" | StandartNews.com

Девети сезон на "Като две капки вода" събра на една сцена ярки звезди от всички сезони преди това, който отново прегърнаха предизвикателството да излязат от кожата си. Гласовете на жури, публика и ментори превърнаха Фики в първия победител за сезона.

ВИЖ ОЩЕ: Фики подкара "Капките" с победа

"Чувствам се прекрасно и много благодаря на уважаемите жури, публика и на всички участници, които наистина са много големи артисти. За мен е чест да бъда с всички тях на една сцена и това, че публиката ме вижда по този начин е сбъдната мечта – да бъда оценен като артисти и изпълнител", споделя певецът.

Фики избра да представи в първия лайф образа на Дони и песента "Уморени крила".

"Образът е сравнително далеч от моя глас и моята физика, но песента ми е любима. Това е предаване за имитации и трябва да дадем максимума от себе си и да заложим на най-трудното", смята той.

ВИЖ ОЩЕ: Рачков се завърна в "Капките"

Изпълнителят не скри емоциите си и каза, че за него всяко едно излизане на сцената на "Като две капки вода" е уникално. Фики разказва, че когато се е качил в асансьора, за да излезе пред публиката като Дони отново е усетил онова сърцебиене, което го кара да се вълнува и да се чувства жив.

"Когато един артист няма вълнение и не усеща някаква емоция когато трябва да направи нещо, тогава значи е загубил всичко", допълни той.

Певецът вярва в съдбата и срещите с бутона на късмета за него са приятно изживяване. Следващата седмица му престои да се превъплъти в Шърли Беси

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай