Подаръци според зодиите за Св. Валентин

Избегнете баналните изненади

Подаръци според зодиите за Св. Валентин | StandartNews.com

Изборът на подарък за Свети Валентин изглежда лесен - шоколад, цветя, парфюм, плюшена играчка. На много хора обаче им е писнало от баналните изненади, които получават ежегодно от половинките си. Вижте подаръците, които всяка от зодиите иска да получи.

Овен

Овните обичат красивите вещи, независимо какви са те. Те ценят подаръците, в които се влага внимание към детайла. Ако вашата половинка е зодия Овен, купете нещо истински изящно и великолепно.

Телец

Телците са най-суетната зодия. Те винаги полагат неимоверно много грижи за външния си вид. Няма значение в какъв период от живота си се намират, не пестят пари и време, за да изглеждат така, както желаят. Можете да ги изненадате със скъпа козметика или маркова дреха. Категорично ще ги оставите без дъх.

Близнаци

Мъжете и жени близнаци са доста сложни, когато става въпрос за подаръци. Те не винаги харесват изненадите, които получават и затова на половинките им е трудно, когато дойде ред за това. За да не инвестирате в ненужни вещи и неоценени подаръци, най-добре им подарете приключение. Такъв жест несъмнено ще трогне представителите на зодия Близнаци.

Рак

Тези хора винаги искат неща, които не съществуват. Обичат да бъдат необикновени и атрактивни и затова винаги се насочват към по-нестандартното. За предпочитане е да купите билети за театър или друг вид представление. Това ще остави трайни следи у тях и ще ви благодарят.

Лъв

Лъвовете ценят красотата във всяка една нейна форма. Лесно му е на човек да зарадва своята половинка Лъв. Съвсем спокойно можете да заложите на бижу или нежен аромат. Това искрено ще зарадва избраниците ви.

Дева

Девите са капризни, но това съвсем не значи, че няма да можете да достигнете до същността им. Те са почитатели на пътуванията и опознаването на света. Планувайте екскурзия или почивка, която да споделите заедно. В очите на половинката ви ще се появи блясък, който отдавна не сте виждали!

ВИЖ ОЩЕ: Най-лошите подаръци за Свети Валентин

Везни

Везните са много специални хора. Те се радват на малките неща, поднесени с любов. Ако вашите партньори са представители на зодия Везни, благодарете на живота. Тези хора не са материалисти. Не обичат скъпите и луксозни изненади. Ще бъдат истински доволни, ако им направите романтична вечеря и отделите от времето си да сготвите за тях. За Везните това е напълно достатъчно.

Скорпион

Претенциозни са, но не до толкова, че да изпадате в паника. Опитайте от тях самите да разберете от какво имат нужда. Не са почитатели на безразборното пилеене на пари и затова ако сте решили да правите солидни инвестиции, незабавно променете плановете си. Повече ще се разочароват от прахосничеството ви, отколкото да се зарадват на самата изненада.

Стрелец

Лесно можете да очаровате Стрелец. Красиво опакован букет и кутия шоколадови бонбони ще накара сърцето му да бие по-силно. Те оценяват всеки един жест и благодарят за него. Не харчете твърде много в ненужни неща. Те винаги имат всичко онова, от което се нуждаят. За Свети Валентин се надяват единствено на любов и внимание.

Козирог

За тях е много важно да получат уважение. Няма значение какво сте решили да им поднесете, ако го направите с пламък в очите, то със сигурност ще породите вълнение сред тях. Ще се зарадват на малки и сантиментални изненади. Изберете бутилка вино, кутия бонбони и задължително прибавете картичка. Тя ще им остане за спомен и често ще поглеждат към нея.

Водолей

Авантюристи, романтици, хора на изкуството. На Водолеите задължително купете нещо нестандартно. Те не са почитатели на класическите изненади. За тях е важно да има емоция, вълнение, да присъства необикновеното. Изберете им нещо щуро и запомнящо се – за това са в очакване представителите на зодията!

Риби

Добронамерени, мили и отзивчиви, Рибите са в готовност да се разтреперят от вълнение при най-малката изненада. Те винаги оценяват жестовете и категорично няма да сгрешите, независимо какво сте решили да им поднесете!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай