Каква е рецептата на Йорданка Христова за вечна младост

Певицата се събужда усмихната и винаги се събира само с приятни хора

Каква е рецептата на Йорданка Христова за вечна младост | StandartNews.com

Йорданка Христова съвсем наскоро навърши 78 години, но никой не може да й даде тази възраст. Певицата все още е в страхотна форма - жизнена и младолика.

Тя разкри, че най-голямата ѝ тайна е, че сутрин се събужда усмихната и винаги се събира само с приятни хора. Изпълнителката не крие, че спазва едно основно правило – никога не се разделя с позитивните си мисли.

Тя е категорична, че най-важното сутрин е усмивката и протягането на всички страни с цел изпъване на гръбнака. Освен това тя разчита и на мантри, които изрича всеки ден, и малко упражнения.

Денят ѝ задължително започва с прясно изцеден лимонов сок, разреден с лъжичка сода бикарбонат, която има способността да убива всички лоши клетки.

Независимо от сезона тя всеки ден консумира мурсалски чай. Зимата го пие топъл, а лятото – студен. Тя не се разделя с него дори при пътуванията си в чужбина. Всеизвестен факт е, че той регенерира клетките, чисти токсините, подмладява, има лек слабителен ефект и стимулира имунитета.

Според нея заслуга за добрия ѝ външен вид има и раждането на двете ѝ деца, което не е било в млада възраст.

За разлика от повечето си колежки, тя не разчита на пластичната хирургия, а единствено на добрите си хранителни навици, позитивното мислене и йогата, пише Ретро.бг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай