Как зодиите празнуват Свети Валентин

Телците се впускат в секс, а девите в работа

Как зодиите празнуват Свети Валентин | StandartNews.com

Овен

Ще си мечтаете за лъскав ресторант с вашия човек, но тъй като никой от вас не е сигурен как точно да стане тази работа във време на карантина, ще прекарате часове, чудейки се какво да ядете. В крайна сметка може да се наложи да ядете китайско.

Телец

Ще имате най-добрия секс на живота си.

Близнаци

Ще си пуснете първия филм, който сте гледали заедно и ще се потопите в носталгични емоции. И точно както тогава, ще спрете филма по средата, за да се натискате като тийнейджъри.

Рак

Ще подарите на своя човек най-грижовния подарък и ще бъдете малко разочаровани от това, че дарът му не е толкова добре обмислен като вашия. Но все пак вечерта ще свърши добре, защото поне си прекарвате времето заедно.

Лъв

Ще облечете най-хубавите си дрехи и ще направите своеобразно модно ревю в хола, за да могат всички в социалните мрежи да видят снимките от бляскавия живот, който водите.

Дева

Ще прекарате деня, мислейки колко работа ще имате в понеделник, така че няма да празнувате Свети Валентин така или иначе. Може би единствено мисълта за бягство от града ви блазни.

Везни

Ще заспите рано заедно на дивана, но това е вашата идея за перфектна нощ.

Скорпион

За съжаление, няма да имате време да се видите с половинката си, но цял ден ще си изпращате сладки съобщения.

Стрелец

Ако трябва да сте честни, мислите, че Свети Валентин е глупав празник, така че не сте направили големи планове. Просто ще седнете, ще си поръчате пица и ще си пуснете филм.

Козирог

Ще прекарате сутринта, чудейки се дали вашият човек ще хареса подаръка, който сте избрали, защото не сте свикнали да действате романтично, но искате да му дадете най-добрия възможен ден на влюбените.

Водолей

Ще се влюбите в подаръка, който вашият човек ще ви подари, но ще се радвате още повече на картичката към него, защото в нея са написани сладки думи. Ще я пазите завинаги.

Риби

Ще изненадате любимия си с домашна храна и подарък, който ще го трогне, защото сте прекарали седмици в планирането за тази нощ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай