Как се лекува Деси Слава от Ковид

Никой не е звънял, за да ме проверява или напътства, разкри звездата

Как се лекува Деси Слава от Ковид | StandartNews.com

Деси Слава учудващо призна, че й се налага да се самолекува от коронавируса.

"Никой не е звънял, за да ме проверява или напътства как да се лекувам. Отдавам го на това, че в момента има много завишена бройка на заболелите от Ковид-19, а моят случай не е чак толкова притеснителен", обясни в телефонно интервю за "На кафе" блондинката.

Тя е изолирана и спазва двуседмична карантина. Певицата се е самоизолирала, тъй като от близките й никой не е с положителен тест.

"Чувствам се добре, даже всякакви симптоми отминаха - в началото бяха като тези на Галена. След като прочетох какво е казала тя, се замислих че и аз мога да имам коронавирус. До тогава не знаех, че част от симптоматиката са главоболие, загуба на обоняние и вкус. Слава Богу при мен нямаше никаква температура, в нито един момент не се появи", разказа още пред Гала тя.

Фолк дивата разкри, че главоболието, което е имала, е било изключително неприятно: "Почти не ми помагаше парацетемол. Преди това бях пила прахчета, минаваше ми за час и след това пак наново. Така бях 3-4 дни докато отшуми главоболието". И допълни: "Имам чувството ,че някой постоянно ме дебне... Психически е много неприятно. От много места може да се хване, нямам идея от къде е. Със сигурност и аз бях по участия"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай