Натали Трифонова с майка си- като две капки вода

Новата водеща на COOLt бе поканила известни родни музиканти

Натали Трифонова с майка си- като две капки вода | StandartNews.com

Красивата синоптичка Натали Трифонова отпразнува с пищно парти рождения си ден. Сред гостите най-голямо впечатление направи нейната майка Ванина, която спокойно може да мине за връстничка на хубавата си дъщеря. Издокарани с къси рокли, идеални за купон, двете чаровни дами позираха широко усмихнати в столичен ресторант. На партито беше и бабата на Трифонова - доктор Маргарита Ковачева, която във Велико Търново е по-известна като един от най-добрите педиатри в района. Тя е сред най-популярните медици в старата столица и е посветила 40 години на малките пациенти. Доктор Ковачева е изключително близка с Натали, която като дете прекарвала летата на гости при баба. 

View this post on Instagram

A post shared by Natali Trifonova (@natalitrifonova) on

На купона Трифонова бе поканила и известни родни музиканти, които да забавляват нея и приятелите й. Блондинката излезе на сцената при изпълнението на един от хитовете на Любо Киров, но в изпълнението на негов имитатор, и запя с чаша в ръка.

Но въпросът е кога Натали, която замества бременните Петя Дикова и Поли Гергушева в шоуто на Би Ти Ви, ще последва светлия майчински пример на колежките си? Впечатляващата дългокрака блондинка призна, че й е време да се замисли по темата. Самата тя сподели пред Тото от „СкандаУ”, че вече се вижда като родителка. Йонислав Йотов, както е истинското име на рапъра, подкачи съвсем сериозно Натали: "Радвам се, че те виждам на този стол, защото знаеш какво следва". Но все още не е ясно кой ще е щастливият баща на следващото бебе в шоуто, тъй като Трифонова в момента пуска само солови снимки из социалните мрежи. Предполагаемото й гадже се оказа приятел от детството.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай