Кадиев рекламира свещи на новото си гадже

Актьорът и Ивелина Чоева се залюбили през март 2020 по време на фотосесия

Кадиев рекламира свещи на новото си гадже | StandartNews.com

Ивелина Чоева – новата жена до Алекандър Кадиев, фигурира в престижната класация на списание „Форбс“ "30 под 30" за 2020 г. Оказва се, че 23-годишната красавица от Хасково, чиято личност беше разкрита покрай ваканцията й с актьора в Доминикана, присъства в категорията "Социално предприемачество" със своето сдружение "Помощ за теб". Мотивацията на "Форбс" за подобна подредба е, че въпросните 30 българи имат всички необходими умения и горят от желание да променят света. А Ивелина попада в нея заради създадено от нея безплатното мобилно приложение за жени и деца - жертви на домашно насилие.

"Самата аз не съм била жертва, но близки приятелки бяха в подобна ситуация. През 2018 се запознах със статистиката в България и се оказа, че страната ни е в челните места не само в Европа, но и в света. Започнах да работя с ай ти екипи, които довършиха приложението. В него събрахме информация с помощни центрове, национални спешни линии, бутон за локализация на жертвите и успяхме да направим нещо полезно. Смятам, а и не само аз, че не се дава достатъчно гласност на проблема и не се прави достатъчно за неговото разрешаване", разказва приятелката на Кадиев в специално заснето видео за "Форбс“.

Когато обаче Кадиев се е включил в каузата на изгората си, никой не е подозирал, че има връзка с нея. През март 2020 двамата са застанали прегърнати пред обектива в специална фотосесия за популяризирането на приложението.

Освен като модел, Ивелина се изявява и като творческа личност – тя изработва свещи във формата на женски тела, на които Кадиев направи онлайн реклама неотдавна.

Един от най-големите фешън успехи на Ивелина пък е корицата на модната библия „Вог“ в Украйна. 12-те кадъра за ексклузивната фотосесия са били реализирани в Париж от световноизвестния маестро на обектива Лукас Пуковец.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай