Изумително! Предлагат един милион за вечеря с Джан Яман

Кинозвездата счупи телефон на фенка, спречка се с журналист, имаше и скандали с папараци

Изумително! Предлагат един милион за вечеря с Джан Яман | StandartNews.com

Известният турски актьор се появи със загадъчна брюнетка в Гърция
 

Един от най-известните турски актьори Джан Яман поиска от феновете си такса за снимка с него. На 28 септември звездата организира фен среща в Мадрид. Според твърденията всеки почитател, който е поискал да се снима с него, първо е трябвало да плати такса. 

Италианската преса твърди, че Яман подготвя турне в различни части на Европа. Всеки, който иска да вземе участие и да се снима с него, трябва да заплати еднократно 600 евро. Събраните средва ще се дарят на фондация "Джан Яман за децата", твърди турската преса.

Звездата на киното напусна Турция през 2019 година и до ден днешен развива кариерата си в Италия. Според информирани източници причината е чисто финансова - не бил доволен от заплащането в родната му страна. 

През юни т.г. Джан Аман смая 11 милиона последователи в социалните мрежи като изтри акаунтите си.  Мнозина се чудеха къде изчезна любимият им актьор.

Някои негови сънародници дори имаха съмнения, че е приключил кариерата си или е разорен. Оказа се обаче, че мистерията може да не е толкова драматична, а по-скоро прозаична. И Яман вероятно е изтрил акаунта си заради  преследвачи.

Настойчива двойка от Дубай писали на актьора с предложение да му платят 1 милион евро, за да вечерят с него. Яман обаче не бил особено очарован от тази идея и отказал. Настоятелните почитатели го преследвали повече от седмица и явно артистът накрая се е ядосал и е блокирал временно акаунтите си в социалните мрежи, докато натискът върху него не намалее.

Той от доста време предизвиква скандали в социалните мрежи. Преди няколко месеца счупи телефона на фенка, която искала да се снима с него. Малко преди това едва не наби журналист, а след това имаше и друг скандал заради папараци.

През лятото той беше уловен от фотографи да се наслаждава на почивка си в Гърция, където показа изваяното тяло. За някои фенове обаче, акцентът не беше върху мускулите на Джан Яман. Те така и не разбраха коя е мистериозната брюнетка, с която си говори прелъстителят. След страстния му любовен роман с италианката Дилета Леота, актьорът не е имал сериозна връзка, макар че постоянно му приписват авантюри с различни красавици.

Според други източници обаче, сърцето на Яман явно е било завладяно от Марияджулия Венанци, неговата учителка по танци. Осведомени твърдят, че връзката между Джан и Марияджулия се заражда на снимачната площадка на новия му филм "Сандокан", където тя е наета да обучава актьорския състав на сложни танцови хореографии. Първоначалните им отношения са били строго професионални, но бързо прераснали в нещо по-дълбоко и лично. Марияджулия Венанци е млада и талантлива италианска танцьорка, която печели признание със своите артистични умения и страст към танца. Въпреки, че не е в светлините на прожекторите като Джан Яман, тя е добре позната в танцовите среди и има солидна репутация. Това, което привлича актьора, според запознати, е не само красотата й, но и нейната скромност и страст към изкуството.

Джан Яман е роден е в Истанбул. Завършва италианския лицей първи във випуска и следва пет години право в САЩ. Практикува като адвокат шест месеца и от 2014 г. насам лавинообразно се налага в турски сериали. Участва в заглавия като: "Мистър Грешен", "Ранобудна птичка", "Пълнолуние" ", "Кой от нас не е обичал?", "Любов на инат", "Сърдечни работи".

Истината е, че на фона на клоунадата в стил Боливуд - невероятните сценарии с неочаквани и неоправдани обрати, бълбукащи от сложни взаимоотношения, с бурни любови,  изневери и ревност, Джан определено се откроява като звезда сред турските си колеги.

В интервю за "Венити феър" на въпроса какво е красотата за него, той отговаря по следния начин:"Красотата може да е нещо тъмно, което хвърля сянка върху всичко, може и да е такова, което осветява и вълнува, подобно на Босфора през нощта. Но ако погледът на човек е празен, той самият отвътре е празен. Дали тогава е наистина красив?".

За себе си разказва, че сутрин е непохватен, мълчалив, сприхав и раздразнителен, следобед започва да се центрира и да усеща радостта от живота, която нараства у него все повече с приближаването на залеза. Нощем става истинско парти животно. Неслучайно страда от безсъние.

Като дете Джан бил тих и отговорен. Майка му и баща му се разделили когато той бил на четири или на пет години според различните версии. Но по думите му те са успели да запазят приятелството си и внимание не му е липсвало. През седмицата живеел с майка си, през уикенда - с баща си. За него тази раздяла не е била болка. Мечтаел си да стане шампион по баскетбол, но с времето се убедил, че животьт често има различно мнение от твоето. В училище го смятали за зубрач, което никога не му е пречело, защото никога не е страдал от ниско самочувствие. Майка му (завършила е литература) е тази, която го е научила да е дисциплиниран, отwговорен, организиран като немец. Тя все още продължава да има думата в живота му и той често се съветва с нея. Баща му бил митничар, по-скоро човек на живота и обичащ свободата.

Джан е израсъл в небогато семейство, но с ценности. Той споделя,че  харесва елегантни жени, пълни с енергия, жени с мнение, знания и идеи, такива, които оказват влияние на света, в който живеят и го променят. Намира за секси Моника Белучи, Пенелопе Крус и Анджелина Джоли.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай