Изненада! Защо Виктор Калев остана стар ерген

Какви са найстойчивите слухове за големия актьор

Изненада! Защо Виктор Калев остана стар ерген | StandartNews.com

Любопитна история около Виктор Калев, който е един от най-кадърните ни комици.

С хитовият си спектакъл „Грамофонът“ и тази година той пълни салоните. Любимецът на зрителите ще празнува 55-тия си рожден ден на 20 октомври.

Датата за шоуто е запазена само за най-близките му близки и роднини. А ден след това ще завърши спектакъла си в зала 1 на НДК.Билетите за шоуто му са разпродадени месеци напред. За половин година Виктор пълни най-голямата зала в културната институция, което е рекорден успех.

Най-личен гост на шоуто му ще бъде 15-годишната му племенница, която той е осиновил почти напълно. Тя е дъщеря на брат му Георги.

През годините актьора я е приел като свое дете и не спира да се хвали с общите им снимки. Последният им кадър е от морето тази година, където се вижда каква красавица е Вяра.

Нейна кръстница е певицата Тони Димитрова, която всички наричат Кръстницата.

Най-близките смятат, че Виктор Калев няма свое дете, защото все още не е намерил подходящата жена. Запознати твърдят, че единствената жена, която е обичал през годините е актрисата Елена Бозова.

Елена е три години по-малка от Виктор и  двамата са от родопския град Златоград. Тя завършва гимназия в София  и двамата кандидатстват заедно в НАТФИЗ и са приети.

Според запознати любовта им е била по-скоро детинска и емоционална,  а днес се е трансформирала в голямо и истинско приятелство, пише Клюки.бг.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай