Изненада. Разкриха големия порок на Билалов!

Кое му дава големияя стимул в живота

Изненада. Разкриха големия порок на Билалов! | StandartNews.com

Виното и любовта са едни от най-важните неща в живота на всестранно развития Михаил Билалов. Актьорът е истински ценител на изисканите питиета и женската красота, но това са само част от талантите му. Животът на 58-годишния Билалов отдавна е достоен за филм, но неочакваните събития в него продължават да се случват.

Наскоро любимецът на зрителите напусна стола като водещ на "Стани богат" и започна да обикаля България и света с комедийното си шоу "Бум-Бум", в което играе мафиот от прехода. Тази роля не е чужда за Билалов, който стана известен в цяла България с ролята си на Джаро в сериала "Под прикритие".

От няколко години актьорът има нова любов в лицето на сценаристката Ваня Николова. Преди това той бе женен за японката Санае, с която се запознават в Париж. Там двамата тренират айкидо и екзотичната дама с лекота поваля българина.

Те имат две дъщери - Данае-Анна и Олга, които остават да живеят във френската столица след прибирането на мъжа в семейството в България. Впоследствие любовта му със Санае изстива и двамата се развеждат преди няколко години.

Виното е любимото питие на Билалов, който се влюбва в него, докато живее в Париж през 90-те години. Актьорът има академични познания за древната напитка и безпогрешно различава всякакви вкусове.

"Да не пия за мен е просто обидно - казва Билалов в интервю за "Ева". - Пия вода с лекарствата, когато се налага. Някога нашите деди не са пили вода, използвали са я за миене. Вкъщи се е пиело вино независимо какъв ризлинг е било.

Децата са били захранвани с попара и вино и са били добри и здрави. Това е един естествен антибиотик. Както някой в древността беше казал: "Закусих скромно с литър вино и малко баница".

Въпреки това не алкохолът, а сексът е любимият порок на екранния Джаро. "Към какво ли не съм посягал - казва той. - Всичко в екстремен вариант. Или по-добре да го наречем пълноценен секс. После се питам защо го правя. Любопитство на мозъка."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай